發新話題

乒乓達人

回復 1# 的帖子

支持乒乓球推廣

節目內容不錯

support!

LIKE!!!!!!

有趣內容, DJ 用了很輕鬆的手法帶出了很多切實的乒乓討論; 支持!

正喎!  

之前未有空聽,現在收聽中

小弟全無做電台節目主持經驗~ 做得唔好,請各位多多提點 ><

引用:
原帖由 Manley 於 2012-1-10 00:24 發表
小弟全無做電台節目主持經驗~ 做得唔好,請各位多多提點 ><
唔係呀,聽完覺得幾好比想像中好

我最鍾意 你地講,我頂你個肺,之後你就用普通話講.........

manley 可多從聽眾所想聽的角度 提問題, 然後由嘉賓 or 爆沖 答,  自己答都得,
盡量唔好似兩個人吹水咁, ,, 因為我地聽眾問唔到問題, 如果你在節目問, 咁聽眾就好高興想繼續聽
主拍 timo boll zlc 直拍 正手klt 紅鑽石, 反手 hexer

副拍 taksim 直拍 正手 klt 紅鑽石, 反手 yasaka rakza

副拍2 張繼科 正手 neo 省狂, 反手 yasaka rakza

引用:
原帖由 是神 於 2012-1-10 23:04 發表
manley 可多從聽眾所想聽的角度 提問題, 然後由嘉賓 or 爆沖 答,  自己答都得,
盡量唔好似兩個人吹水咁, ,, 因為我地聽眾問唔到問題, 如果你在節目問, 咁聽眾就好高興想繼續聽
完全收到 ^^ !! 我會盡量做 @@
另外~ 大家有冇心理學同埋戰術的問題想問?

有, 對住, 防守型 及 經常打無力球, 放短對手 , 點對附佢地,
主拍 timo boll zlc 直拍 正手klt 紅鑽石, 反手 hexer

副拍 taksim 直拍 正手 klt 紅鑽石, 反手 yasaka rakza

副拍2 張繼科 正手 neo 省狂, 反手 yasaka rakza

下集講長膠~good!!!!!

引用:
原帖由 Manley 於 2012-1-7 20:59 發表
唉....今早在別的乒乓網中貼了 這條乒乓達人的LINK
但數小時後 已被除去
理由係話我賣廣告..............
我唔知當中有冇D 誤會, 其實大家都係為推廣乒乓球姐~ 我真係唔明白...
不過...
還是HKFFT 乒乓論壇好~ ...
乒乓論壇好。。。。。。。黑暗

我在聽,我們黑暗論壇全力支持你地,但用詞可以稍為.......already PM u

英國個PART好正 令我地多左機會瞭解各地乒球發展
下集講長膠, 正! 可以既, 請炳叔上黎做嘉賓, 佢(個人意見)應該係現今香港長膠NO. 1 .
有冇機會請下的港隊, 港青介紹下佢地既練習過程呢?

引用:
原帖由 Terence 於 2012-1-11 20:50 發表
英國個PART好正 令我地多左機會瞭解各地乒球發展
下集講長膠, 正! 可以既, 請炳叔上黎做嘉賓, 佢(個人意見)應該係現今香港長膠NO. 1 .
有冇機會請下的港隊, 港青介紹下佢地既練習過程呢 ...
E 家請緊D 前港隊同港青呀~ ^^

引用:
原帖由 mao 於 2012-1-11 20:42 發表

乒乓論壇好。。。。。。。黑暗
我現在被黑暗感染了~XD

發新話題