發新話題

今晚打完,好似拉親少少,賴野了

保重身體呀, 過幾年仲要打多個先進比賽架

尋日我去到一樓見到某人與一個疑似susanna的靚女打比賽
一路打一路笑。可能因此唔覺意拉傷左個口(因笑得太開心)
某人出post 其實是找借口下星期不來。ha ha ha

我估下星期多好多宅男,
所以下星期可以出席既勇氣可嘉  我考慮緊點樣補嚐番佢地既心靈
話時話, 下星期我地有4條Q喎

引用:
原帖由 mao 於 2012-2-8 09:47 發表
有女看住太陽打高2分ball
無D咁既事
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

引用:
原帖由 songyip 於 2012-2-8 10:17 發表
太陽兄. 保重身體呀!

天氣冷, 要做多 D 熱身......
哈,做左了
不過好耐冇打波,D手手腳腳CAKE住晒....

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2012-2-8 10:37 發表
保重身體呀, 過幾年仲要打多個先進比賽架
我不嬲都好落後,唔夠資格打先進

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 mao 於 2012-2-8 10:39 發表
啊妹妹真係好鬼似SUSANNA咁靚女

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 太陽之子 於 2012-2-8 11:05 發表

啊妹妹真係好鬼似SUSANNA咁靚女
to be honest
個女仔真係好似 susanna, 我仲以為時光例流
個女仔個名好似係....
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 mao 於 2012-2-8 10:39 發表
真的嗎??????????

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2012-2-8 11:07 發表
to be honest
個女仔真係好似 susanna, 我仲以為時光例流
個女仔個名好似係....
玩野啊

乒匯乒乓球會

改了 post ...
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2012-2-8 11:11 發表
改了 post ...
好芧

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 太陽之子 於 2012-2-8 02:21 發表
太陽昨晚拉甘大力,想羅我命
休息兩三日,過了急性期,應該會好D

周四晚歌街有無波打,我帶個朋友來探你
針灸博士研究生(國務院博士一等獎獲得者)
香港註冊,中國註冊醫生(中西醫結合)
香港地址:九龍奧運站博文街32號福群商場29D地舖 (週一至六 早上11:30- 晚上7:00)
香港電話 : 6762 4912 (請先預約)

如果各位昨天打波有身体上的創傷,
歡迎到 俞心堂

如果有心靈上的創傷, 便自己找白小姐
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2012-2-8 13:26 發表
歡迎到 俞心堂

多謝貓哥!多次負於小王子,心靈創傷,我也要找白小姐
香港地址:九龍奧運站博文街32號福群商場29D地舖 (週一至六 早上11:30- 晚上7:00)

引用:
原帖由 省港騎乒 於 2012-2-8 13:23 發表

太陽昨晚拉甘大力,想羅我命
休息兩三日,過了急性期,應該會好D

周四晚歌街有無波打,我帶個朋友來探你
唔拉咁大力點得,俾你掂到個波我輸梗
周四有啊,係邊位呢?

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2012-2-8 13:26 發表
歡迎到 俞心堂

心靈上的創傷, 便自己找白小姐
心靈上的空虛,可以找貓哥

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 太陽之子 於 2012-2-8 15:41 發表

唔拉咁大力點得,俾你掂到個波我輸梗
周四有啊,係邊位呢?
粒仔KC chan 想來打下波

我都拉傷了近肩膀, 是因為抽重重的行李箱所致....
初期因為輕視了, 沒有求診, 後來連拎杯子也覺乏力, 上星期都打唔到波
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

引用:
原帖由 省港騎乒 於 2012-2-8 17:14 發表

粒仔KC chan 想來打下波

乒匯乒乓球會

發新話題