發新話題

估吓係乜嘢呢?

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

估吓係乜嘢呢?

請大家估一估!答案連結
http://www.hkttf.com/viewthread.php?tid=46564

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

平水尺?  
底板: Yasaka Giaobao 5
正手: 紅雙喜天極II (黑)
反手: Butterfly Tenergy 64 (紅)

香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

唔知
主板:XIOM OPUS(FL)    neo藍綿省狂(正)   Rakza 7(反)
副板:勁極2 (FL)  blue fire m1(正)  Vega pro (反)
下個目標:timo boll zlf

呢個好明顯係比人用高深內功震斷左的 水平尺!!!!!!

邊個, 邊個高手!!!!!!
< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功

鬚跑              .

BLADE
香港乒乓網

引用:
原帖由 ninthuncle 於 2012-2-7 17:07 發表
平水尺?  
點解會斷咗呢?

不知

黃鎮停沖爆
香港乒乓網

回復 10# 的帖子

主板:XIOM OPUS(FL)    neo藍綿省狂(正)   Rakza 7(反)
副板:勁極2 (FL)  blue fire m1(正)  Vega pro (反)
下個目標:timo boll zlf

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2012-2-7 17:20 發表
黃鎮停沖爆

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2012-2-7 17:20 發表
黃鎮停沖爆
高手高手.......可能要全身的防彈衣先可以同佢打波........
< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功

引用:
原帖由 borkee 於 2012-2-7 17:16 發表

點解會斷咗呢?
似係俾野鋸斷。
底板: Yasaka Giaobao 5
正手: 紅雙喜天極II (黑)
反手: Butterfly Tenergy 64 (紅)

水秤尺(yeah)

點解要鋸斷佢呢?有乜用呢?呢樣嘢如果研究成功,將會做福乒民。明天開估!

...火槍?

鍾少,呢樣嘢你都好啱用架!

發新話題