發新話題

黑暗投票

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
內定都無計........
因為冠軍果條女確實係索d.......

其實結果唔係最重要既
最緊要係我地齊心去投票既過程
直板兩面弧圈/長膠倒板打法

主板:stiga cc7(101g)正手:Neo藍綿省狂3 反手:Baracuda Big Slam
副板:Stiga Carbo 7.6(88g)正手:MXP 反手:雲霧3 ox
副板:yasaka yeo(92g)正手:Neo 天極2 反手:729 焦點3

我星期六都用了一小時投票

幫你放佐上facebook了

岩岩回到香港~!!
我已E-MAIL 到蘋果日報, 但未有回覆
亦己SD MAIL 去了 XTEP 問點解要CUT 左D 票
佢都係冇回覆!!!!!
好多謝大家GE 努力同埋支持.....我同妹妹都覺得好溫暖!!!
真係好多謝你地...

不過大家都係覺得唔据GE..... 都可以MAIL 去各媒,睇下會5會增加到佢地對呢次事件報導的興趣

引用:
原帖由 smallstar 於 2012-2-5 10:33 發表
update
呢位.....邊位....

引用:
原帖由 Manley 於 2012-2-8 01:54 發表

呢位.....邊位....
佢你都不識,唉............

引用:
原帖由 Tam校長 於 2012-2-8 13:09 發表

佢你都不識,唉............
不是SMALLSTAR~ 是圖中果位....
我真係唔識 :(

http://news.msn.com.tw/market2518190.aspx

特步與渣打馬拉松2012跑手並肩同行

共同發揚馬拉松運動精神

香港2012年2月6日電 /美通社亞洲/ -- 香港渣打馬拉松在2012於2月5日圓滿舉行,特步國際控股有限公司(「特步」或「公司」,連同其附屬公司「集團」;股份代號:1368)首度為此項賽事擔任服裝合作夥伴,並在比賽當日與來自全球各地超過70,000名馬拉松選手並肩同行,全力支持他們成功完成各路程的賽事。

(Photo: http://www.prnasia.com/sa/2012/02/06/20120206112021229515.html )

一眾特步員工亦身體力行,穿上整齊的運動裝備以跑手身份參與賽事,與其他選手一同體驗馬拉松的樂趣及好處,並宣揚「愛跑步 愛特步」的品牌精神。特步主席兼行政總裁丁水波先生亦親臨現場為兩場半程馬拉松賽事主持鳴槍儀式,並為十公里挑戰賽(女子組)擔任頒獎嘉賓;而特步品牌吉祥物「特步寶寶」同樣在現場為一眾參賽者歡呼吶喊,場面熱鬧。

特步國際控股有限公司

特步國際控股有限公司於2008年6月3日在香港聯合交易所主板上市,旗下之特步品牌是中國領先的時尚運動品牌。集團主要從事體育用品的設計、開發、製造及市場推廣。集團已建立了龐大的全國性分銷網絡,範圍覆蓋中國31個省份、自治區及直轄市。如欲瞭解更多集團的資訊,請瀏覽公司網站www.xtep.com.hk

如有垂詢,請聯絡:

特步國際控股有限公司

彭靖欣小姐 電話:+852-2152-0813 電郵:[email protected]

傳真:+852-2153-0330

博達浩華國際財經傳訊集團

寇文樂先生 電話:+852-3150-6778 電郵:[email protected]

翁雅婷小姐 電話:+852-3150-6752 電郵:[email protected]

董鎮廷先生 電話:+852-3150-6703 電郵:[email protected]

傳真:+852-3150-6728
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

香港乒乓網

香港乒乓網

香港乒乓網

哈~!! 禁多EMAIL 我唔信冇一個覆我\_/

我見到有好多靚女,但我分唔清邊個打邊個
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

引用:
原帖由 太陽之子 於 2012-2-9 02:43 發表 我見到有好多靚女,但我分唔清邊個打邊個
小心眼睛呀!睇靚女,因住比人刮眼!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 太陽之子 於 2012-2-9 02:43 發表
我見到有好多靚女,但我分唔清邊個打邊個
個個一樣樣XD

引用:
原帖由 borkee 於 2012-2-9 07:36 發表
小心眼睛呀!睇靚女,因住比人刮眼!
冇事
冇人刮我眼

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 Manley 於 2012-2-9 11:58 發表

個個一樣樣XD
咁即係邊個打邊個?

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 太陽之子 於 2012-2-9 12:05 發表

咁即係邊個打邊個?
我淨係識分我個妹XD

香港乒乓網