62 1234
發新話題

黑暗投票

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

黑暗投票

我估不到有網站比我們更黑暗.
起初我只入去投了一票, 我不太了解選舉規則, 但后來有網友告訴我一人可以投多過一票.  好吧我再去投票.
而smallstar也希望集合網友的力量去支持我們網友的 妹妹.

Round#1
Crystal 一直捱打, 比 #3 號一直領先約 10,000票, 但我們沒有放棄.

Round#2
我們一直追沒有放棄, 終於追回一局

Round#3
但對手突然又超前 ...... 又WIN 番一round

Round#4
去到 Round#4 我們有嘉靜的絕招,  以 11:0 ko 對手....相差 100000 票

Round#5
我們再多 20000 遠遠領先對手, 一開波 8:2, 點知埋門一刻........球証話 9:6開始, 是對方 8, 我地 6
無奈仲要限時比賽, 結果我們追到 10:9  .....球証突然話突然死亡..... game over
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

dark
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
香港乒乓網

真可惡!竟然有人黑暗過我地!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

咁快做好了出埋街, 仲唔黑
香港乒乓網

佢直頭係球員兼球証,不公平又黑暗 快刀斬亂麻 極醜惡

WELCOME
<-->
.

好似某球隊咁,打4424!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2012-2-5 00:25 發表
dark

引用:
原帖由 borkee 於 2012-2-5 00:28 發表
好似某球隊咁,打4424!
agree,我地打11個人,佢地打15人及佢地有人球員兼球証

引用:
原帖由 wilson2020 於 2012-2-5 00:33 發表

agree,我地打11個人,佢地打15人及佢地有人球員兼球球証
我地就算有1000人都無用,將我地十幾萬票 delete 左, 就算有一千萬票都無用

引用:
原帖由 smallstar 於 2012-2-5 00:39 發表

我地就算有1000人都無用,將我地十幾萬票 delete 左, 就算有一千萬票都無用
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 12# 的帖子

del左十幾萬票;

誰偷走了我的選票 ?

請 Download 圖片 一人一電郵送給
[email protected]
本帖最近評分記錄

嘩,真係好黑暗
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

仲要投票完即出  banner
擺明做定晒
香港乒乓網

support行動

support  !!  
我還以為我地最黑暗...估唔到道高一呎 .............
香港乒乓網

魔高一仗

十m幾票 就咁無左
真係好黑

62 1234
發新話題