發新話題

大家請幫忙一下!(Deadline:5/2 12:00 nn)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
收到,立即幫拖!!

引用:
原帖由 Manley 於 2012-1-29 02:04 發表
BTW....
點解我投唔到幾次GE...
我試左好耐都係投唔到幾次~!!
因為我投完之後果個投票GE 制冇左=0=
當按制時,網頁未轉時再不停狂按制,應該都會計數! (其後實驗証明係掂既!!! )

頭先我按左幾百下,但對手Jancy已經增多1千以上,

呢個對手好強,戰鬥數值起碼有十九幾萬!!

剛剛果轉撳左二千,但對手都同時多左八百,眾網友快D接力啦!

對手太強喇!!!

我由68000打到上70000喇!!!

拉近左D喇,大家接力,GO!GO!GO!

引用:
原帖由 finian 於 2012-2-1 21:45 發表
對手手軟吧!haha
係我手軟呀!!!68000-73000!!!

放甩佢,唔好比佢翻生!!!

已經點撳都冇反應!!!

引用:
原帖由 Manley 於 2012-2-3 00:48 發表

我投唔到~!!! 好SAD~!!
原來你都係!!似乎冇乜辦法喇!!

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2012-1-29 02:35 發表

當按制時,網頁未轉時再不停狂按制,應該都會計數! (其後實驗証明係掂既!!! )

頭先我按左幾百下,但對手Jancy已經增多1千以上,

呢個對手好強,戰鬥數值起碼有十九幾萬!!
又用倒呢招喇,大家開TURBO!!!

突破130000!!!!

引用:
原帖由 borkee 於 2012-2-4 00:21 發表
人地係唔係裝咗D外掛程式呀?半個鐘前落後四千幾,現在反超一千?
似乎對手個數係set出黎,而唔係撳出黎!

引用:
原帖由 Manley 於 2012-2-4 00:40 發表
痴線....
我岩岩見証左一個好黑暗GE 場面~!!
我按VOTE 前~ 3號         Votes: 168629
我按VOTE後~ 3號         Votes: 170308
內定!黑暗!庒家玩晒!

引用:
原帖由 Manley 於 2012-2-4 01:46 發表
各位請看此POST~!!!!

大家先按實ENTER不放手 之後用MOUSE 指向VOTE一陣 再放心
就投到好多了~!!!

此方法由嘉靜提供
係喎!!!論壇反擊戰開始!!!

發新話題