發新話題

大家請幫忙一下!(Deadline:5/2 12:00 nn)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
可以再投兄弟們 加油

E 個網真係易爆~!!!
真係唔該晒禁多位兄弟~!!!
我地做爆佢~!!!

引用:
原帖由 Manley 於 2012-1-30 19:09 發表
E 個網真係易爆~!!!
真係唔該晒禁多位兄弟~!!!
我地做爆佢~!!!
agree 一於

痴線GA~ 個對手洗到7萬= =

弊啦 又開始有得投 對手7m幾 我地4m幾.........
各位繼續幫手啦
直板兩面弧圈/長膠倒板打法

主板:stiga cc7(101g)正手:Neo藍綿省狂3 反手:Baracuda Big Slam
副板:Stiga Carbo 7.6(88g)正手:MXP 反手:雲霧3 ox
副板:yasaka yeo(92g)正手:Neo 天極2 反手:729 焦點3

引用:
原帖由 Manley 於 2012-1-31 09:51 發表
痴線GA~ 個對手洗到7萬= =
好明顯係種票  ,要求選舉無效

voted

你今日投左未
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

投左 一定全力Support Manley 哥哥既妺妺。

引用:
原帖由 HoHin 於 2012-1-31 17:58 發表
投左 一定全力Support Manley 哥哥既妺妺。
引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2012-1-31 17:49 發表
你今日投左未
好多謝晒你地~^^

引用:
原帖由 wilson2020 於 2012-1-31 15:26 發表

好明顯係種票  ,要求選舉無效
係囉=.=....投訴佢先XD

引用:
原帖由 asd123111 於 2012-1-31 14:51 發表
弊啦 又開始有得投 對手7m幾 我地4m幾.........
各位繼續幫手啦
睇黎佢真係24小時係咁按- -

剛又投左

I'VE VOTED RAINBOW'S NEIGHBORHOOD FEW MINS AGO
<-->
.

又入唔到啦

佢個網真係好廢-,-,,,,,係咁爆爆爆

必勝法

攞分要狂扲直至個網頁 出現cannot connect. 等一分鐘後網頁 resume 返再繼續狂扲, 一定勝

引用:
原帖由 smallstar 於 2012-2-1 12:37 發表
必勝法

攞分要狂扲直至個網頁 出現cannot connect. 等一分鐘後網頁 resume 返再繼續狂扲, 一定勝

睇來對手都係咁做, 一分鐘多百幾票

引用:
原帖由 smallstar 於 2012-2-1 12:53 發表

睇來對手都係咁做, 一分鐘多百幾票
嘩~!!! 有 smallstar 呢個方法 今晚一定可以谷爆佢XD

發新話題