發新話題

大家請幫忙一下!(Deadline:5/2 12:00 nn)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
引用:
原帖由 finian 於 2012-2-4 15:57 發表
When finish
????
今晚12點?

引用:
原帖由 JJJJJ 於 2012-2-4 17:01 發表

今晚12點?
黑暗論壇領先12萬票了

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

未到 11 分, 都不能放鬆, 要看住個市
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2012-2-4 17:12 發表
未到 11 分, 都不能放鬆, 要看住個市
現在係用半自動模式, 今晚要去飲, 好夜先返屋企, 為有改用全自動模式, 但全自動模式到今晚12點重會自動做野喎,唔識自己停, 點好呢?

死火喇!所有候選人加埋嘅票數都唔夠水晶小姐咁多!點算好呀?人地會唔會提出選舉呈請架?
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

各位兄弟,點解我見到依家係輸緊181190VS202598

點解我見到依家係輸緊

死火喇  現在落後2萬多票

有無人話比我聽咩事,唔係贏10幾萬,依家倒票數倒扣輸2萬

選情告急!!!

引用:
原帖由 杰仔 於 2012-2-4 19:30 發表
有無人話比我聽咩事,唔係贏10幾萬,依家倒票數倒扣輸2萬
我都想知

原來人地仲黑暗過我地呀!大會都賣通埋!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

大會突然cut左水晶小姐十幾萬票..... 果然夠黑暗

回復 361# 的帖子

極醜惡 大會偏私 根本就內定3號贏的

做咩無啦啦無左十幾m 票 @@

發新話題