發新話題

大家請幫忙一下!(Deadline:5/2 12:00 nn)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

大家請幫忙一下!(Deadline:5/2 12:00 nn)

大家請去
http://www.xtep.com.hk/popup/XtepAngels.php
投我妹妹Crystal多多多
現在落後中 希望可以助佢win la ><

渣打馬拉松@Xtep Angel

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

收到,立即幫拖!!

可以洗票既

可以不停投既
直板兩面弧圈/長膠倒板打法

主板:stiga cc7(101g)正手:Neo藍綿省狂3 反手:Baracuda Big Slam
副板:Stiga Carbo 7.6(88g)正手:MXP 反手:雲霧3 ox
副板:yasaka yeo(92g)正手:Neo 天極2 反手:729 焦點3

嘩原來可以系咁投
今次堅啦

已投左幾次

已經第一了

引用:
原帖由 Manley 於 2012-1-28 09:53 PM 發表
嘩原來可以系咁投
今次堅啦
原來你自己唔知嫁xddd

主板:stiga cc7(101g)正手:Neo藍綿省狂3 反手:Baracuda Big Slam
副板:Stiga Carbo 7.6(88g)正手:MXP 反手:雲霧3 ox
副板:yasaka yeo(92g)正手:Neo 天極2 反手:729 焦點3

我真糸吾知可以投幾次=0=
我代我妹妹多謝各位兄弟波友^^

收到
主板:XIOM OPUS(FL)    neo藍綿省狂(正)   Rakza 7(反)
副板:勁極2 (FL)  blue fire m1(正)  Vega pro (反)
下個目標:timo boll zlf

大家得閒就投下啦 叫多d Fd 幫下手都得架

引用:
原帖由 Manley 於 2012-1-29 00:21 發表
大家得閒就投下啦 叫多d Fd 幫下手都得架
細聲D細聲D  唔好比外邊D人知

引用:
原帖由 wilson2020 於 2012-1-29 01:41 發表

細聲D細聲D  唔好比外邊D人知
原來係 長期抗戰黎GA....
2月5號先結束....
今次不得鳥
要出動各位波友兄弟鳥~!!!!

BTW....
點解我投唔到幾次GE...
我試左好耐都係投唔到幾次~!!
因為我投完之後果個投票GE 制冇左=0=

引用:
原帖由 Manley 於 2012-1-29 02:04 AM 發表
BTW....
開條link>投票>等佢顯視已經投左>關左個網>再禁條link.....
我係咁做既

引用:
原帖由 Manley 於 2012-1-29 02:04 發表
BTW....
當按制時,網頁未轉時再不停狂按制,應該都會計數! (其後實驗証明係掂既!!! )

頭先我按左幾百下,但對手Jancy已經增多1千以上,

呢個對手好強,戰鬥數值起碼有十九幾萬!!

票已投:-)

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2012-1-29 02:35 AM 發表

當按制時,網頁未轉時再不停狂按制,應該都會計數! (其後實驗証明係掂既!!! )

頭先我按左幾百下,但對手Jancy已經增多1千以上,

呢個對手好強,戰鬥數值起碼有十九幾萬!!
係喎 原來可以不停禁

yeah!!!!
我用超級摩打手禁到第一啦

發新話題