發新話題

大家請幫忙一下!(Deadline:5/2 12:00 nn)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
三年多前我地動員所有黑暗會員投 Anson 一票.
唔知今日我地的黑暗力量能否再次發揮
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

哈哈, 支持, 不過去邊度投?

哈哈~!!!  去E 度 投
http://www.xtep.com.hk/popup/XtepAngels.php

多謝黑暗論壇呀 ><

投票選舉一直都是黑箱作業
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2012-2-2 13:48 發表
投票選舉一直都是黑箱作業
我地要一人千票~ @@

2月5日前 所有 post 右上角都會有 crystal banner
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2012-2-2 13:48 發表
2月5日前 所有 post 右上角都會有 crystal banner
太好啦~!!! 多謝貓哥>< "

如果 crystal 當選冠軍,
咁叫你細妹 開番個 "水晶球局" 比有投票的 網友
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2012-2-2 14:00 發表
如果 crystal 當選冠軍,
咁叫你細妹 開番個 "水晶球局" 比有投票的 網友
應該冇問題GE~ 雖然佢唔識打波XD

帶支筆可簽名及影相便足夠
好似秋伊姐姐 咁.....d 網友來影相, 都唔係打波
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2012-2-2 14:01 發表
帶支筆可簽名及影相便足夠
好似秋伊姐姐 咁.....d 網友來影相, 都唔係打波
咁地點去希望館定歌衙呀~@@

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
香港乒乓網

VOTED AGAIN
<-->
.

可吾可以比我認識下再支持呀

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2012-2-2 14:19 發表
可吾可以比我認識下再支持呀
不如叫佢同你看塲 "那些年"
然后去飲杯紅酒
互相了解下再投票, 好唔好
香港乒乓網

香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2012-2-2 14:03 發表
This morning chase back 18000 votes in China network

When I see "Vote for Crystal", I said "NOT IN A MILLION YEAR".  Then I saw that this Crystal is not the same Crystal I was thinking about, now I must vote for her!!!  

You can click vote and then hit the "back" button and vote again and then keep going back and forth.....

七哥
要不要幫你約佢打場友誼賽
香港乒乓網

發新話題
最近訪問的版塊