發新話題

大家請幫忙一下!(Deadline:5/2 12:00 nn)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
係啊,現在我地可以做就是1.叫無投票人去投 2.去唔同地方同電腦投票EG.地鐵站電腦,公司電腦,圖書館

引用:
原帖由 杰仔 於 2012-2-2 22:27 發表
係啊,現在我地可以做就是1.叫無投票人去投 2.去唔同地方同電腦投票EG.地鐵站電腦,公司電腦,圖書館
講得對, 唔同手機電話號碼sim 卡亦可 vote

我感覺內定多......

正如三年前 Anson 一戰
同樣到最后改段改 software 設置.

其實今次  win 或 輸已經無關重要.
但事实証明我地論壇的網友好團結

Totally agreed

引用:
原帖由 mao 於 2012-2-2 10:35 PM 發表
直板兩面弧圈/長膠倒板打法

主板:stiga cc7(101g)正手:Neo藍綿省狂3 反手:Baracuda Big Slam
副板:Stiga Carbo 7.6(88g)正手:MXP 反手:雲霧3 ox
副板:yasaka yeo(92g)正手:Neo 天極2 反手:729 焦點3

引用:
原帖由 mao 於 2012-2-2 22:35 發表

呢幾日我同妹妹感受到GE 溫暖真係筆墨不能形容!!!
不過~!!
引用:
原帖由 防弧王子 於 2012-2-3 00:19 發表
革命尚未成功 同志仍須努力

差成9000票 , 低jancy

引用:
原帖由 wilson2020 於 2012-2-3 00:35 發表
差成9000票 , 低jancy
我投唔到~!!! 好SAD~!!

已經點撳都冇反應!!!

引用:
原帖由 Manley 於 2012-2-3 00:48 發表

原來你都係!!似乎冇乜辦法喇!!

SD 左E-MAIL 去問佢地
http://www.xtep.com.hk/popup/XtepAngels.php

你們這個投票是早便內定的嗎?
不是的話,為何不一早以 IP 投票
而是以不同的方法給人們洗票呢?
現在每一個參賽者都不能追NO.3 的選手
這還是公平的投票嗎?

請給一個合理回覆

引用:
原帖由 Manley 於 2012-2-3 00:48 發表

引用:
原來你都係!!似乎冇乜辦法喇!!
呃人的   好明顯係內定(極醜惡)

支持

可以去平机會

我們這邊過百人投票。無理由

要申請選舉呈請,當選無效

發新話題