發新話題

買了GALAXY NOTE

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
引用:
原帖由 artin 於 2012-2-1 02:25 發表

5明你問乜
姐係我可唔可以用呢個網頁DOWN APPS ? 定係我要搵定個APPS 同部電話再DOWN?

引用:
原帖由 防弧王子 於 2012-2-1 02:21 發表
FxCamera
THX BROTHERS ^^

引用:
原帖由 Manley 於 2012-2-1 02:28 發表

姐係我可唔可以用呢個網頁DOWN APPS ? 定係我要搵定個APPS 同部電話再DOWN?
當然可以...你去MARKET到下載BARCODE SCNNER...SCAN QR CODE去下載會方便D

FxCamera

Photo wonder
Apple daily

明天再比你

太好啦~!!! 有禁多位幫忙~!! 好過自已慢慢終...

…自己篤多—排就熟了

..................心癢
<-->
.

pudding camera (有很序類相機給你選擇)
小熊來電通知(自動過濾廣告電話)
PicArt 照片
Kies air
QuickPic

引用:
原帖由 BLEE 於 2012-2-1 11:01 發表
PicArt 照片
Kies air
QuickPic
引用:
原帖由 乒乓在線 於 2012-2-1 10:30 發表
..................心癢
買啦XD
引用:
原帖由 BLEE 於 2012-2-1 11:01 發表
PicArt 照片
Kies air
QuickPic
WOW 唔該晒呀~!!!
最正係自動過濾廣告電話

[quote]原帖由 Manley 於 2012-2-1 11:06 發表

買啦XD

OKAY, I'LL BUY IT IF I COULD RECEIVE $6000 OR ABOVE FROM GOV'T AGAIN THIS YEAR
<-->
.

facebook,youtube,東方互動

引用:
原帖由 Manley 於 2012-2-1 11:06 發表

買啦XD

WOW 唔該晒呀~!!!
最正係自動過濾廣告電話
我等galaxy s3 ,不過等到唔知幾時

引用:
原帖由 wilson2020 於 2012-2-1 11:23 發表

我等galaxy s3 ,不過等到唔知幾時
WHAT'S THE MERIT OF GALAXY S3
<-->
.

引用:
原帖由 乒乓在線 於 2012-2-1 11:26 發表

WHAT'S THE MERIT OF GALAXY S3
傳聞話三星Galaxy S3將搭載一顆主頻為2GHZ的四核心處理器(4G)、大小為1.5GB的RAM以及32GB的ROM,並使用一塊

4.65英寸、材質為(Super-Bright AMOLED) 3D的顯示屏,屏幕的分辨率為1280x1024 像素。其中主攝

像頭相機像素為1200萬像素,並採用全新製造的感光元件,能拍攝60FPS的Full HD 高畫質影片和照片。

厚度將壓縮到9mm以下。安卓4.0操作系統,機身內加入NFC晶片,支持LTE 並且內建2250毫安時的大容量

鋰電池。

引用:
原帖由 乒乓在線 於 2012-2-1 11:21 發表
[quote]原帖由 Manley 於 2012-2-1 11:06 發表

買啦XD

OKAY, I'LL BUY IT IF I COULD RECEIVE $6000 OR ABOVE FROM GOV'T AGAIN THIS YEAR
財爺 好似今年唔派><
引用:
原帖由 wilson2020 於 2012-2-1 11:31 發表

傳聞話三星Galaxy S3將搭載一顆主頻為2GHZ的四核心處理器(4G)、大小為1.5GB的RAM以及32GB的ROM,並使用一塊

4.65英寸、材質為(Super-Bright AMOLED) 3D的顯示屏,屏幕的分辨率為1280x1024 像素。其中主攝

像 ...
佢搞禁大堆野~ 有排啦XD
本帖最近評分記錄

[quote]原帖由 Manley 於 2012-2-1 11:38 發表

財爺 好似今年唔派><   

THEN WISH HE SERVE $ NEXT YEAR
<-->
.

引用:
原帖由 Manley 於 2012-2-1 11:38 發表

財爺 好似今年唔派><   

佢搞禁大堆野~ 有排啦XD
派錢好過搞咩退稅;等到頸都長 想買s2升級版[galaxy s2 HD LTE但hk仲未有行貨 ]

Galaxy Note Apps

I have a booklet of the usage, pm your email , la
主拍 timo boll zlc 直拍 正手klt 紅鑽石, 反手 hexer

副拍 taksim 直拍 正手 klt 紅鑽石, 反手 yasaka rakza

副拍2 張繼科 正手 neo 省狂, 反手 yasaka rakza

發新話題