55 123
發新話題

買了GALAXY NOTE

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

買了GALAXY NOTE

買了GALAXY NOTE 但係用開IPHONE 唔係好識用....
小弟受教的~!! 請賜教=0=
我要點DOWN D APPS GA !_! SAD!!

market個到.....

引用:
原帖由 Manley 於 2012-2-1 01:48 發表
買了GALAXY NOTE 但係用開IPHONE 唔係好識用....
小弟受教的~!! 請賜教=0=
我要點DOWN D APPS GA !_! SAD!!
正常呀..埃風係最易用既智能手機OS..大多數埃風人轉用N撞係唔識用..但用用下就熟架啦

MARKET到可以下載APPS

但係要GMAIL ACCOUNT..N撞好多時會用到

在那裏買

下載個ANDROID ASSISTANT用下啦

各位兄弟~!!
有咩APPS 好用?
同埋有咩APPS 可以推介下呀~? @@

引用:
原帖由 Youtube 於 2012-2-1 01:56 發表
在那裏買
PCCW

引用:
原帖由 artin 於 2012-2-1 01:54 發表
但係要GMAIL ACCOUNT..N撞好多時會用到
一定要用GMAIL ? 點用唔到法呀?

MARKET個AC=GMAIL AC

引用:
原帖由 Manley 於 2012-2-1 02:03 發表
各位兄弟~!!
有咩APPS 好用?
同埋有咩APPS 可以推介下呀~? @@
WHATSAPP

引用:
原帖由 artin 於 2012-2-1 02:07 發表

WHATSAPP
我暈啦....

其實你IPHONE用開咩APPS可以係MARKET搵返..大多數都有

引用:
原帖由 artin 於 2012-2-1 02:12 發表
其實你IPHONE用開咩APPS可以係MARKET搵返..大多數都有
有冇D 影相APPS OR 可以整令D 相GE APPS 可以推介?!!

引用:
原帖由 防弧王子 於 2012-2-1 02:12 發表

FIREFOX
FIREFOX 都有? 同電腦GE FIREFOX 有何分別呢?

http://coolapk.com/
有好多APPS比你簡

引用:
原帖由 artin 於 2012-2-1 02:16 發表
http://coolapk.com/
有好多APPS比你簡
WOW~!! 只係可以簡外? 仲可以點用?
我真係唔識用....所以係煩左小小GA LA~!!!
包涵包涵!!

影相APPS

引用:
原帖由 Manley 於 2012-2-1 02:18 發表

WOW~!! 只係可以簡外? 仲可以點用?我真係唔識用....所以係煩左小小GA LA~!!!
包涵包涵!!
5明你問乜

55 123
發新話題