發新話題

[是非] 港青風雲 之 現塲直擊

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 05:08 移動

江湖傳聞(二)

有傳聞,小貓會轉去聖保羅xx
http://www.hktta.org.hk/cgi-bin/display/news.cgi?news=461

究竟係咪真呢?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

雖然遠的, 但絕對好事呢! 係咪南區聖保羅xx小學

恭喜!

真架?咁秘密慨!太陽邊個話你知?

江湖傳聞 一日一集~~~~~
< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功

引用:
原帖由 rickyy 於 2012-1-31 17:25 發表
真架?咁秘密慨!太陽邊個話你知?
某洗手間門外

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 太陽之子 於 2012-1-31 17:30 發表

某洗手間門外
我問邊個講?

唔係呀? 咁大鑊? 如果屬實, 咪要有"專人"招呼佢??  

引用:
原帖由 rickyy 於 2012-1-31 17:43 發表

我問邊個講?
廁所道門遮住左個樣

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 2012-1-31 18:00 發表
唔係呀? 咁大鑊? 如果屬實, 咪要有"專人"招呼佢??  
咩"專人"?

乒匯乒乓球會

確定左係堅料先同你講

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 2012-1-31 18:07 發表
確定左係堅料先同你講
傳聞唔知係堅定流…

乒匯乒乓球會

本帖最近評分記錄
  • ncc321 +2 你有人証,物証哦 2012-1-31 20:58
主板:XIOM OPUS(FL)    neo藍綿省狂(正)   Rakza 7(反)
副板:勁極2 (FL)  blue fire m1(正)  Vega pro (反)
下個目標:timo boll zlf

小貓像超級球星不停轉會

應該要以身作則

現今科技發達
一部 galaxy 有齊影相。錄影錄音功能
仲可以一按upload youtube
隨時做左女主播

引用:
原帖由 mao 於 2012-2-1 11:14 發表
現今科技發達
一部 galaxy 有齊影相。錄影錄音功能
仲可以一按upload youtube
隨時做左女主播
貓兄言重了!你嘅諗法的確有趣!可惜
第一球員未必有電話在身,應在locker!
第二未必人人像你咁走上時代尖端!
第三球員當時嘅反應應該O緊咀!有金都唔識執啦!
有人話點解當時不立即在這裡發表,或者樓主就係從未諗
住講出黎,可是過了一段時間發現有一方受屈了!或者就
覺得不公,因此等大家知道吧!我估嗟!
讓我打個比喻吧!校長妻子不滿老師表現,上到校懂會處
理時,理虧是誰呢?
早期報章提及很多直升機家長,一旦覺得洩底,就有理冇
理去投訴,不懂由第三者身上去看事情、去分析及去判斷
事情嘅問題,受害的還是下一代吧!細心想想為何以前沒
有嘅小學雞、中學鴨?今天就不難找到呢?
不希望爭論甚麼,平心討論!
論壇雖黑暗,卻比大社會留有一點光明!

自從傳聞出現后, 有人問我誰是 chen828
坦白說雖然身為管理員, 但我們不可能知道每一位留這者的身份,
再者我們知道也不會公開, 否則點可以維持黑暗論壇的黑暗原則,
其實邊個說出來並不重要, 重要是這是否事實或是無中生有,

論壇是一個公開的平台, 24 小時運作, 任何人都有權發言, 亦有權申辯
正如最近的賣假貨事件, 我們開心見到當事人上來平反,
當然辯論后未必一定有結果, 我們也不是法官,
是黑是白便留待讀者自己去思考

最后希望各位網友看到事件后有一個警愓作用
注意個人言行, 有波也要有品, 互相尊重

發新話題