38 12
發新話題

張継科换了板

有時官方講ge野都未必o岩,因為佢想製造明星效應,氹你地d傻仔買板.

回復 21# 的帖子

主板:XIOM OPUS(FL)    neo藍綿省狂(正)   Rakza 7(反)
副板:勁極2 (FL)  blue fire m1(正)  Vega pro (反)
下個目標:timo boll zlf

引用:
原帖由 是神 於 2012-1-23 00:06 發表
等去試真話你聽,張,vis, timoboll alc ,舊timo boll 四塊結構厚度一樣,
據了解係條芳基碳層編織方法,比重係有d不同,而產生出個別性的性能上差異.
比如alc比舊波甩板快,舊波比vis食波等.

我唔信馬龍反手用天弓三

馬龍反手唔係用T64咩==?

回復 27# 的帖子

國內消息指馬龍用梗天弓3,信吾信游你
主板:XIOM OPUS(FL)    neo藍綿省狂(正)   Rakza 7(反)
副板:勁極2 (FL)  blue fire m1(正)  Vega pro (反)
下個目標:timo boll zlf

冇人會信XD

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2012-1-23 12:24 AM 發表
有時官方講ge野都未必o岩,因為佢想製造明星效應,氹你地d傻仔買板.
有陣時支持自己鐘意既球星係咪一定要叫傻仔先
雖然你講既野都岩既 明星效應既拍都幾多.......
直板兩面弧圈/長膠倒板打法

主板:stiga cc7(101g)正手:Neo藍綿省狂3 反手:Baracuda Big Slam
副板:Stiga Carbo 7.6(88g)正手:MXP 反手:雲霧3 ox
副板:yasaka yeo(92g)正手:Neo 天極2 反手:729 焦點3

明星效應既拍(Butterfly)特別貴.

引用:
原帖由 mega 於 2012-1-24 11:16 PM 發表
明星效應既拍(Butterfly)特別貴.
唔係囉 計返性價比一定係狂皓3狂王3狂龍果堆貴
當然最抵玩既明星拍係yasaka馬琳系列

主板:stiga cc7(101g)正手:Neo藍綿省狂3 反手:Baracuda Big Slam
副板:Stiga Carbo 7.6(88g)正手:MXP 反手:雲霧3 ox
副板:yasaka yeo(92g)正手:Neo 天極2 反手:729 焦點3

引用:
原帖由 asd123111 於 2012-1-25 19:33 發表

唔係囉 計返性價比一定係狂皓3狂王3狂龍果堆貴
當然最抵玩既明星拍係yasaka馬琳系列
我未轉橫板都有一塊yeo直板,勝左夠好打,價錢公道.

引用:
原帖由 asd123111 於 2012-1-24 21:50 發表

有陣時支持自己鐘意既球星係咪一定要叫傻仔先
雖然你講既野都岩既 明星效應既拍都幾多.......
唔駛o甘"慶",邊個未做過追星ge傻仔丫.
我都有打算追viscaria,扮鹿特丹的張繼科.
p.s. 當然唔少得"爆3"la. XDDDDDD (win左冠軍先)

可以肯定張用緊viscaria,我前幾個月已經見到果官網打話張打張繼科
但我睇反片佢果柄似viscaria
hi

引用:
原帖由 kingming 於 2012-1-27 22:53 發表
可以肯定張用緊viscaria,我前幾個月已經見到果官網打話張打張繼科
但我睇反片佢果柄似viscaria
你好眼利啊,真係無換板ga!

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2012-1-27 10:49 PM 發表

唔駛o甘"慶",邊個未做過追星ge傻仔丫.
我都有打算追viscaria,扮鹿特丹的張繼科.
p.s. 當然唔少得"爆3"la. XDDDDDD (win左冠軍先)
哈哈 我冇錢爆衫

38 12
發新話題