發新話題

【行年宵】

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

【行年宵】

今年你地會去邊度行年宵 ?

除左維園, 仲有邊度會熱鬧和有好氣氛 ?

請講出來分享一吓 !
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

我噚日行沙田花巿,好少人,可以慢慢行,睇清楚才買!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 borkee 於 2012-1-20 19:08 發表
我噚日行沙田花巿,好少人,可以慢慢行,睇清楚才買!
唔係多人d 會 happy d 咩 ?
人迫d...起碼冇咁凍
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)

我仲未諗到去邊度行(花市) ?

又未執好行李...聽日中午飛...今晚實唔使瞓

返老家呀?記得買D陽之高比太陽呀!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

今晚行咗去花虛 (界限街);
可能早咗两日去, 唔係太多人, 但毫無新年氣氛;
一半地方賣花而另一半賣"手造"精品;
細仔忍唔住, 買了一個"龍仔"風車和一個"龍仔"公仔, 都幾cute;
而我expect有好多新年食品但很失望, 全部都係平時在街上嘅食物;
全場最有"特式"嘅食物 - 糖葱餅和籠鬚糖也試了, 後者很失望;
而我大仔竟然要食全場最大嘅食品 (佢好肚餓!) - Big Big 熱狗
我諗都係要年廿九去維園才有新年氣氛 - 如果唔怕人多和落雨的話!

我地隊員在荃灣年宵擺檔,我都想去走走
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

Where about in Tsuen Wan?

引用:
原帖由 Godwin 於 2012-1-21 00:23 發表
Where about in Tsuen Wan?
沙咀道球場
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

發新話題