發新話題

多謝楊太的眼藥水

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

多謝楊太的眼藥水

最近眼睛比較疲倦,感覺很乾、不舒服

多謝楊太的眼藥水

真係WARM在心中
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

原來楊太唔只剩係請人食自助餐同埋比D雪糕人地拿住嘅!
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +30 捕捉準確 2012-1-20 11:52
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

Sorry ! 睇錯左....

以為你係話 - 陽太 (太陽太)

<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

楊太 is very kind
Timo Boll ALC FL+Tenergy05+Roxon
Timo Boll ALC FL+Baracuda+Tenergy64

好窩心呀 ....

<-->
.

引用:
原帖由 jcclee 於 2012-1-20 07:49 發表
Sorry ! 睇錯左....

以為你係話 - 陽太 (太陽太)
對號入我座

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 borkee 於 2012-1-20 07:16 發表
真係好好人啊

乒匯乒乓球會

大家而且知道點解吉田本上對眼咁迷人, 因為用了吉田太太眼藥水
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 borkee 於 2012-1-20 07:16 發表

一語道破
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2012-1-20 11:52 發表
大家而且知道點解吉田本上對眼咁迷人, 因為用了吉田太太眼藥水
希望我對眼有本上一半咁靚就好了

乒匯乒乓球會

發新話題