發新話題

【百靈鳥球局】4月22日 (星期二) 6:00-9:00pm 乒之館

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-4-23 08:59 發表
我代表百靈鳥多謝你們的蒞臨 , 希望日後你們仍會繼續上來打波 , 食飯 , 最重要係啤啤佢... liness" />
我多謝您就真!你比機會我同瑤瑤偷師學藝。

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-4-23 10:21 發表
其實我要多謝瑤瑤 , 女學神,佢地上來,先令我地多返D陰氣,
如果唔係平時都係全陽氣,分分鐘D人唔知,仲以為我地係..........X會

總之你地多D上來啦,最好帶多D靚女上來,最多我免費教打波
係咪先?講過要算數㗎喎!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-22 19:10 發表
今晚 4月22日, 有邊個去左 ?  大師有無請吃飯 / 波餅 ??
aiya..  瑤瑤請我食波餅就真!

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-4-23 11:09 發表

佢話你好犀利...一啲都唔似學神喎....
第一次見到佢打咁耐
sorry 呀!
我以為瑤瑤平時都有打開波,見佢抽波咁犀利,所以不經不覺就打咗咁耐囉!

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-4-23 11:24 發表

我同你學野就真啦...你反手好勁 liness" />  
你啲抽波仲勁啦!我返到屋企個波印仲係到!

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-4-23 15:02 發表

你就好啦
有佢個深深烙印
有就有,不過留得一晚咁多啦!
好彩今朝早無咗 lu!

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-4-23 23:43 發表

Sorrieeeeeeeeeeeee
aiya...... no problem la. 下次再打過!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-4-24 11:21 發表
大師其實係"吹花之人"
大家小心
oh... 係咪靚仔都屬於 “吹” 花之人?咁你又算唔算.........係...........呀?

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-4-24 12:06 發表

我當年花名係"情場女殺..................手"
咁你話呢
女殺手?我就唔係好信啦!因為你始終都失手於你太太手上!
正所謂:千年道行一朝喪!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-4-24 12:17 發表

一件還一件,你都唔知我當年有幾多隻腳
我以為你當年係一隻無腳嘅雀仔㖭!
莫非你有三隻腳?!?

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-4-24 12:22 發表
你地太睇小我啦
或者你post啲証據出來(有無相睇先),我地就會覺得個可信性高啲!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-4-24 12:22 發表
你地太睇小我啦
點敢睇小你呀!你隻老鼠仔咁大隻!

發新話題
最近訪問的版塊