24 12
發新話題

【乒乓達人】第二集:內地訓練

嘉賓 柳嘉靜
主要內容係講內地的訓練, 球館和體校
講得唔好大家包涵...........
歡迎大家到各個地方轉載 !!!
http://hk2.ourradio.hk/page/prog ... 2012/0113/5316.html

本帖最近評分記錄
  • 魚腩 +10 多謝分享 2012-1-16 11:36

thx ,一陣去聽

thx
Timo Boll ALC FL+Tenergy05+Roxon
Timo Boll ALC FL+Baracuda+Tenergy64

有嘉靜姐
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

Support!!

嘉靜講得好好.

Support!!!!!!!!!!!!!!!!

嘉靜說的頭頭是道, 值得鼓掌!

嘉靜講得真係好好GA~ 衰在有D自閉同老人痴呆XD

唔知點解OurRadio好似好慢--可能被我地Overload咗果Server
wlwlwl
Forehand: inverted
Backhand: Tibhar Grass Dtecs

引用:
原帖由 wlwlwl 於 2012-1-14 11:17 發表
唔知點解OurRadio好似好慢--可能被我地Overload咗果Server
佢成日比D黑客同病毒攻擊呀= = 所以好慢~!!

直板兩面弧圈/長膠倒板打法

主板:stiga cc7(101g)正手:Neo藍綿省狂3 反手:Baracuda Big Slam
副板:Stiga Carbo 7.6(88g)正手:MXP 反手:雲霧3 ox
副板:yasaka yeo(92g)正手:Neo 天極2 反手:729 焦點3

大家係唔係都聽唔到第3節?

Thx
主板:XIOM OPUS(FL)    neo藍綿省狂(正)   Rakza 7(反)
副板:勁極2 (FL)  blue fire m1(正)  Vega pro (反)
下個目標:timo boll zlf

回復 14# 的帖子

係呀,第3節download唔到

引用:
原帖由 Manley 於 2012-1-14 10:55 PM 發表
大家係唔係都聽唔到第3節?
係呀 down落黎都聽唔到.........
直板兩面弧圈/長膠倒板打法

主板:stiga cc7(101g)正手:Neo藍綿省狂3 反手:Baracuda Big Slam
副板:Stiga Carbo 7.6(88g)正手:MXP 反手:雲霧3 ox
副板:yasaka yeo(92g)正手:Neo 天極2 反手:729 焦點3

第3節我下載到    但聽唔到

我 DOWNLOAD 左, 亦能 聽到第三節..... !

support!!!!
Hope you can interview HK Team one day =]
思樂乒
eat to live, play & love
---------------------------------------------------------------------------------------
豈不知在場上賽跑的都跑,但得獎賞的只有一人?你們也當這樣跑,好叫你們得著獎賞。 凡較力爭勝的,諸事都有節制,他們不過是要得能壞的冠冕;我們卻是要得不能壞的冠冕。  所以,我奔跑不像無定向的;我鬥拳不像打空氣的。 (林前9:)

24 12
發新話題