發新話題

八八: 十二星座中最有明星格

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動

八八: 十二星座中最有明星格

十二星座中最有明星格

天生做明星:
第1位:獅子座95\%
天生唔做明星,都唔知應該可以做咩唔一定o係樂壇或者娛樂圈,就算係身邊o既朋友或者係同學,都會發現你好萬人迷,因為你確實有份魅力令人好想望多你兩眼,又或好有領導能力令人望而生畏。

第2位:雙子座89\%
性格多變o既你,係就係好情緒化,但對於演戲o黎講,呢個直情係優點,因為你可以以唔同o既性格,配合到唔同角色o既需要,呢樣o野唔係咁易o架,都要有番咁上下功力先得,你底厚,所以成功機會都易好多

第3位:天秤座80\%
做明星除o左天份,最緊要有人緣。以天秤人o既性格,呢方面直情難唔到你,加上天秤人通常都係靚仔靚女較多,年紀愈大魅力愈厲害。試諗下內與外兼備,咁o既質數,你話唔紅都幾難

第4位:處女座75\%
處女人出名挑通眼眉,有o的人可能覺得佢細心眼,但就係因為呢種細心眼,令你好能留意到身邊o既人o既小動作,對於做戲o黎講,呢方面都好重要。另外,你好憤世嫉俗,而呢種咁o既態度,會令你容易有創作靈感添

引用:
原帖由 44_66 於 2008-4-22 06:00 發表

旦係 王菲都吾似 she 子座既
四哥, 在下曾經從您一句'九年前o既post都拿返出來'覺得您講嘢似係獅子座, 果然中了!liness" />liness" />王菲的傲漫態度係獅子風格喇; 記得她當初在港出道時DJ介紹這歌手時有時說類似北京歌手(當年大陸女仔比較娘)咋, 佢幾快改改歌路唱黑人改編歌(e.g. 多得他), 當然有機會是她唱片公司幫她清走大陸味, 但她愛面子可見一班.

引用:
原帖由 日向夏美 於 2008-4-22 05:49 發表
天生做明星:
第1位:獅子座95\%
天生唔做明星,都唔知應該可以做咩唔一定o係樂壇或者娛樂圈,就算係身邊o既朋友或者係同學,都會發現你好萬人迷,因為你確實有份魅力令人好想望多你兩眼,又或好有領導能力令 ...
Sammi的以往的脾氣同唔知道好多事都係一個循環嚟, 好勝不知輸 o既風格都顯現獅子負面o既一面!

發新話題