33 12
發新話題

【偉裕球局】: 4月30日 (星期三) 8:00-11:00pm 駱克道室內運動場

can i join ?  
我改返自己個名Ringo
請不要再叫我Beckham 謝謝!

引用:
原帖由 BeckhamCC 於 2008-4-29 10:11 發表
can i join ?  liness" />
OFCOZ LA~~~WELCOME~

Sorry~ Got exams now, but will be back soon!!

引用:
原帖由 Zoe 於 2008-4-29 14:01 發表
Sorry~ Got exams now, but will be back soon!!
looking forward to u coming back

u add oil for your exam

會長大人.....

我叫 Rian ar.....not Ryan..........

引用:
原帖由 riantam 於 2008-4-29 16:30 發表
會長大人.....

我叫 Rian ar.....not Ryan..........
我知你係肥肥rian呀ma∼

引用:
原帖由 riantam 於 2008-4-29 16:30 發表
會長大人.....

唔使激動,我幫你轉番個名....hehehe

引用:
原帖由 garfieldjam 於 2008-4-29 00:05 發表
加多個朋友阿輝.....>
haha,我知你話邊個阿輝了,今日我地一齊打波lei

今日d人好利害啊....

今天打得很開心,下次有位會再來向大家請教。

引用:
原帖由 Topgun 於 2008-5-1 01:59 發表
今天打得很開心,下次有位會再來向大家請教。
歡迎你過來指教lei
topgun哥yau進步神速左lei,利害啊

恭喜會長大人終於找到秘密weapon

而大家愈來愈進步,看來要努力d了

同埋今日有幸神奇win到阿yip嗰盤,實在好難有下一次lei....

昨晚好好玩....尤其難 忘對碧咸哥一場,出哂九牛二虎之力.....
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

33 12
發新話題