51 123
發新話題

[球板討論] 銀河u4....

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:50 移動

回復 39# 的帖子

alan你仲勁過我,咪扮野喎

引用:
原帖由 wilson2020 於 2012-1-11 22:47 發表
alan你仲勁過我,咪扮野喎
無理由, 上次我明明係比wilson師父沖爆的!!!!!!!
< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功

引用:
原帖由 alanchan 於 2012-1-11 22:51 發表

無理由, 上次我明明係比wilson師父沖爆的!!!!!!!
我跌左不少啦 已無力沖爆你

引用:
原帖由 wilson2020 於 2012-1-11 22:52 發表

我跌左不少啦 已無力沖爆你
唔沖....唔通你想搓爆我......太可怕了.......搓都贏我九十九萬九千九百九十九條街...........
< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功

回復 44# 的帖子

大佬,咪玩我啦;唔吹啦,再吹個post就變左吹水post

其實係兩個都係到扮豬食老虎...........
直板兩面弧圈/長膠倒板打法

主板:stiga cc7(101g)正手:Neo藍綿省狂3 反手:Baracuda Big Slam
副板:Stiga Carbo 7.6(88g)正手:MXP 反手:雲霧3 ox
副板:yasaka yeo(92g)正手:Neo 天極2 反手:729 焦點3

原來樓主反手係打我至鬼怕長膠

引用:
原帖由 wilson2020 於 2012-1-12 04:26 PM 發表
原來樓主反手係打我至鬼怕長膠
放心 我唔會長膠進攻嫁喎

主板:stiga cc7(101g)正手:Neo藍綿省狂3 反手:Baracuda Big Slam
副板:Stiga Carbo 7.6(88g)正手:MXP 反手:雲霧3 ox
副板:yasaka yeo(92g)正手:Neo 天極2 反手:729 焦點3

回復 48# 的帖子

要拉下旋都死啦

hehe 長膠萬歲

長膠.........可怕   

51 123
發新話題