75 1234
發新話題

取消【雅各小組轉型通知】

引用:
原帖由 快弧 於 2012-1-14 01:38 發表

為興祝YCFU重生再帶領雅各乒乓球小組
我地會攬多d特訓和特別項目
等各會員和波友多d新野玩
yeah!鳳凰涅槃,果然不同凡響!期待!期待!

欺騙咁多人感情....該當何罪

we love ycfu and Jacob.....yeah!!! welcome back
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

引用:
原帖由 Riccardo 於 2012-1-14 14:10 發表
欺騙咁多人感情....該當何罪
Riccardo大大,我冇欺騙你感情的。

以當時情況已經到了絕路,世事就是這樣。Riccardo 大大是聰明人應該明白,雖然死過翻生,小弟仍然戰戰兢兢。
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

主板: 黑檀5cs 正手:  國狂(國套)3 反手: Andro rasant

引用:
原帖由 garfieldjam 於 2012-1-14 14:19 發表
we love ycfu and Jacob.....yeah!!! welcome back
多謝各位!小弟,快弧,kken 多謝各位。

小弟並無過人特長,屎波到死,得到大家支持,實感慚愧。

小弟唯一可以自誇的就是從來冇搵過你笨,從來冇怕你好波或嫌你屎波。

快弧隊長帶領乒超聯勞苦功高。

kken 每次球局派金句咭,唔知有冇人轉頭掉左去。

但總之我們就是做着一些0n居居的事。
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

總之係 every cloud has a silver lining 咁話啦....
我個 iCloud 都要 siver lining... wakakaka
引用:
原帖由 ycfu 於 2012/1/14 14:31 發表

Riccardo大大,我冇欺騙你感情的。

以當時情況已經到了絕路,世事就是這樣。Riccardo 大大是聰明人應該明白,雖然死過翻生,小弟仍然戰戰兢兢。

good news

GOOD,弓起

Yeah!

正, 正, 正.
累我幾乎喊一大場, 好在還有些少定力.
但依家要唔開心又幾困難...
YC 萬歲, 快弧萬歲, K Ken 萬歲.
主是我牧人, 我是主小羊

Y師傅係史高斯二世!!

GOOD NEW!!!!
Also, YcFu is so good on table tennis skill la~~~~~~~
;smile
Yasaka YE7
正手:銀河sun
反手:Darker 紅V

I'm happy now.  
底板: Yasaka Giaobao 5
正手: 紅雙喜天極II (黑)
反手: Butterfly Tenergy 64 (紅)

75 1234
發新話題