發新話題

【正邪大決鬥 R#1】1月18日(星期三) 7:00-11:00pm 歌和老街

我報名呀!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
本帖最近評分記錄
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2012-1-4 17:13 發表 你入得來我們論壇玩, 便要尊守這裏的規矩....你打什麼膠又唔講, 信唔信我叫某資深板主 ban 你ip
鎖你、鎖你,但你好醒目吖,識睇我簽名檔!

同kowlboy報名,正隊,兩面反貼!

引用:
原帖由 hungwahsun 於 2012-1-4 20:21 發表 张华    直板正面反贴gambler,反面388d-1长胶.
歡迎華哥

波記CFM
同埋邪隊張華冇咗名
正隊kowlboy冇咗名呀!

引用:
原帖由 至高境界 於 2012-1-15 15:47 發表 至高境界 confirmed!因衰貓夾硬推小弟去正隊,小弟會畫量用反貼!但小弟”間唔史”會手痕會用下生膠,望各位見諒
你用生膠果分咪當你輸囉!

kowlboy Confirm!

我生病了,要退出比賽呀!

引用:
原帖由 pingpong 於 2012-1-18 10:38 發表 恕我多咀------睇怕都要
兩手準備,隨時攝位,不過可能比至高搶頭,因為佢成日想打邪隊!

7張枱

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 2012-1-18 23:56 發表 想打低正氣? 呢個係天方夜譚
其實每次正邪大戰,大家都很接近,兩邊都沒有必勝的把握呀!仲有我冇嚟,邪隊又多一份勝算!

恭喜正派人士呀!下次我扮正派等你地連輸十分先得!

引用:
原帖由 abccw 於 2012-1-19 00:43 發表 貓哥...我今晚打到差D行唔郁喇
好彩得你攞到冠軍一局乍,唔係我地邪隊比人全窿,實比正派人士笑!

對於一D不懂對付長膠的球員嚟講,真係一個好好嘅機會去練習!

發新話題