發新話題

【正邪大決鬥 R#1】1月18日(星期三) 7:00-11:00pm 歌和老街

引用:
原帖由 Mouse 於 2012-1-17 09:55 發表
Mao兄,請問正派有無位?我想來跟你學嘢喎^_^
貓鼠前哨戰

無回覆既?是否滿咗?
誰能誰不能,能者在五行,五行若不順,能者易無能.

因為枱數不足....暫不能再加人, 望諒 !
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

大家有心理準備, 因為枱數有點緊張, 所以明天大家合作一點, 7:15開波, 不熱身. 3局2. 埋枱即打...希望打得完
歡迎退出,
香港乒乓網

引用:
原帖由 Mouse 於 2012-1-17 09:55 發表
Mao兄,請問正派有無位?我想來跟你學嘢喎^_^
多謝 mouse 哥比面, 下個月我地攪多次 , 比個 vip 位你
香港乒乓網

回復 41# 的帖子

Noted with thanks.
誰能誰不能,能者在五行,五行若不順,能者易無能.

因為人數太多, 那天我都不能打
香港乒乓網

我生病了,要退出比賽呀!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

我要唔要轉打邪呢..=P

回復 47# 的帖子

恕我多咀------睇怕都要

引用:
原帖由 pingpong 於 2012-1-18 10:38 發表 恕我多咀------睇怕都要
兩手準備,隨時攝位,不過可能比至高搶頭,因為佢成日想打邪隊!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

Phantasy 後補第1位,先補上(邪隊)啦.
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

黑暗論壇會調整, 但暫不考慮加人. 因為枱數不太多, 而人數超多. 望諒
香港乒乓網

工作關係, 可能8pm先來到

歡迎 8:00 ,到
香港乒乓網

12 vs 8
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 BrianDD 於 2012-1-18 14:19 發表
12 vs 8
What happened to Jackho and Bongdotcom, they have not confirmed yet.
If they had confirmed then it will be 12 vs 10.

wlwlwl
Forehand: inverted
Backhand: Tibhar Grass Dtecs

I already on list~~~ 江公子是也∼∼

引用:
原帖由 bongdotcom 於 2012-1-18 15:40 發表
I already on list~~~ 江公子是也∼∼
what about peterlkc & Jackho813?
wlwlwl
Forehand: inverted
Backhand: Tibhar Grass Dtecs

有 d 人亦正亦邪
香港乒乓網

發新話題