發新話題

【正邪大決鬥 R#1】1月18日(星期三) 7:00-11:00pm 歌和老街

old cake 出現. 遇神 kill  god, meet bubba kill bubba

引用:
原帖由 至高境界 於 2012-1-4 20:37 發表
吓!乜咁快無邪位!
做住後備:

邪隊
Barracuda + 生膠 Action
你十年才用一板生膠, 點邪 la c-hing

引用:
原帖由 Terence 於 2012-1-4 23:05 發表
嘩! 好熱鬧喎. Pls reserve a place for
正 : speedwong 橙晶 + Xiom Omega IV Pros
有時間既, 睇下myron黎唔黎到先. I will confirm u after his examination..
我寫 speedwong 好, 還是 王3 好呢 ?

叫"3"仔啦! 反正"生仔唔知仔心肝"

江堂主 邪派 JOIN

Tibhar Grass D.TecS  + baracuda
針灸博士研究生(國務院博士一等獎獲得者)
香港註冊,中國註冊醫生(中西醫結合)
香港地址:九龍奧運站博文街32號福群商場29D地舖 (週一至六 早上11:30- 晚上7:00)
香港電話 : 6762 4912 (請先預約)

引用:
原帖由 省港騎乒 於 2012-1-4 23:25 發表
江堂主 邪派 JOIN
我讓位比江主席打

引用:
原帖由 Terence 於 2012-1-4 23:24 發表
叫"3"仔啦! 反正"生仔唔知仔心肝"
無所謂 la...我地光明磊落唔怕全部真名示人

引用:
原帖由 old-cake 於 2012-1-4 22:56 發表

原來如此,我為有打邪啦,
Join
你打正就好了 少一個勁敵
香港地址:九龍奧運站博文街32號福群商場29D地舖 (週一至六 早上11:30- 晚上7:00)

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2012-1-4 23:26 發表

我讓位比江主席打
謝謝!

不用謝...江主席一到.......紅地毯歡迎

過年后我地有打目c活動....

相信不久的將來坊間可能會出現一個

"甘牛正邪大戰"
本帖最近評分記錄
  • 魚腩 +10 預知未來 2012-1-5 08:42

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2012-1-4 23:17 發表

你十年才用一板生膠, 點邪 la c-hing
咁...我正手打生膠啦...當住係正派人仕
究竟天, 有幾高 ? 我想飛, 飛進星河路 !

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2012-1-4 19:16 發表
你好似可以打死好多后生仔
开玩笑!我真的志在见识,我家去球馆又近.时下的青少年太厉害啦!
洪华山

我報名

如仍有位,想報名, 正邪都得..

要OT!來不了!可惜!

join正隊(05+roxon)

Timo Boll ALC FL+Tenergy05+Roxon
Timo Boll ALC FL+Baracuda+Tenergy64

引用:
原帖由 卓朗 於 2012-1-5 12:32 發表
join正隊(05+roxon)
Good !!

幾好玩咁喎..
有位的話, 加我.
我絕對正派人士!
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

發新話題