32 12
發新話題

[兵工廠] 2008年四月份內部賽 4月27日(日) 3 - 7pm 九龍公園

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動

[兵工廠] 2008年四月份內部賽 4月27日(日) 3 - 7pm 九龍公園

乒工廠會員優先

當日必須穿著會衫(除嘉賓外)

賽制:分成6組.首兩名出線.小組賽3局2勝.淘汰賽5局3勝.
種籽:每組設一名種籽,是次賽事將由6名新人擔任

1.Gary Cheung
2.Alvin
3.oldcake
4.諾
5.kenny
6.左右開弓
7.羅殺
8.44 66
9.Myron

10.影
11.james007
12.garfield
13.Johnnywai
14. kin
15. skywalker
16. 幻殺
17. oper
18. moon
19. cococheung
20. candy
21. 粒仔輝
22.David
23.妹妹 1
24.妹妹 2

引用:
原帖由 james007 於 2008-4-21 00:03 發表
I will join...thanks..
james 又第一喇!!!!!!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-4-21 00:18 發表

同doctor 一早 , 不材即刻氣權 2" />
我直頭做場務算

仲有johnnywai復出!!!!!!!!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-4-21 00:50 發表

之旦係多左喎
honey..........!!!!! 首次參與..........比心機呀!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 bing 於 2008-4-21 11:09 發表
兩個打一個吳知得吳得
你打唔打呀?

引用:
原帖由 kin 於 2008-4-21 11:41 發表
count me la.......
又多件硬0野!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 諾沃克 於 2008-4-21 12:51 發表
今個禮拜.....又死得....
係die hard!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 Happy_Happy 於 2008-4-21 13:54 發表
阿 Jame 屎右黎搶牌啦 ... 大家俾d士氣 lock 低佢 (不過 Jame 都加油 law)

Johnny 更係要出番黎打波啦,仲唔番 ~ 佢唔驚我地真係裸佢件波衫出黎 bit 牙
妳要黎呀!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-4-21 20:04 發表
內部賽點少得我~~~~
妳落場呀??

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-4-21 20:08 發表

我好多野做家..唔得閒落場   
係咩?

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-4-21 20:14 發表

梗係啦..我又要打氣, 又要拍手....好忙......仲唔快 d 加我分.....  
仲可能要柴台呀!!!

引用:
原帖由 bing 於 2008-4-21 22:31 發表

一年一度放大假,去左遊船河,要到五月中回來再打過。廠長加油!小明加油!各位加油!
玩得開心d!!!!!!! 記住買手信!!!!!!!

引用:
原帖由 phantasy 於 2008-4-24 13:40 發表
有冇觀眾位架? 有空都想來看下
當然歡迎啦!!!! 希望唔會悶親你啦

引用:
原帖由 phantasy 於 2008-4-24 15:28 發表
點會悶親我..我都不知幾想來玩下 liness" />
隨時歡迎,多多指教下我班工友

引用:
原帖由 james007 於 2008-4-24 16:37 發表
Why don't we just invite Phantasy to join Arsenal la....eventhough he cannot play for us in the Bing Chiu matches, he can still join our team for other matches ga ma....
good idea james...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 james007 於 2008-4-24 17:55 發表
Ng G ga...but can still try ma.
自古成功在嘗試

引用:
原帖由 musickitty99 於 2008-4-24 18:03 發表
其實你們可以邀請一些訪客以 guest 身份參加....偉裕每月也會有一些位給 guest 參加內部賽....
我想廠長 不會怕有其它高手參與 ? 而拿不到冠軍吧
首先多謝你的意見,在我們的今次的名單中,已有三位係外來的嘉賓,我當然想到這一點,另外我的標提係內部賽,當然以內部為先,如果唔係冇必要叫內部賽,而我亦有安排友賽給我的會員,等大家可以和一些高水平的球員切磋,你偉裕的會員??? 我認識你嗎?? 多多指教

引用:
原帖由 Happy_Happy 於 2008-4-25 00:14 發表
我要練好我d音波功,下個月內部賽 係咁嗌 ~ 嚇到d對手失晒雲

大家小心,我黎啦 ... 啦 ... 啦
好恐怖呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 phantasy 於 2008-4-25 00:21 發表
我以前有個teammate, 可以嗌到以為爆window
咁誇?????????

32 12
發新話題