發新話題

[兵工廠] 2008年四月份內部賽 4月27日(日) 3 - 7pm 九龍公園

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動
有會衫...有冇相看下
觀眾來看應不用吧

引用:
原帖由 44_66 於 25-4-2008 11:32 發表

不材都算係申仁

新人 = 第一次參加內部賽

46兄小心同尖士同一組

引用:
原帖由 44_66 於 2008-4-25 11:37 發表

幾時整埋果件 工廠服 , 一件吾夠替換
honey放心!!! 比D時間我搞!!!!!!!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-4-25 11:53 發表

吾已時日毛多
你我生死與共

引用:
原帖由 44_66 於 25-4-2008 11:55 發表

吾星期日想 肉酸肉屎
un 頂 able

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-4-25 12:17 發表

un 頂 able
你多事啦

引用:
原帖由 廠長 於 25-4-2008 12:22 發表

你多事啦
殺屎我好嗎

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-4-25 12:27 發表

殺屎我好嗎
你就想,你咪屎得住

今個禮拜應該好好玩......
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 諾沃克 於 2008-4-25 12:42 發表
今個禮拜應該好好玩......
有幾好玩先?

very happy last night that I can win James007 one set. Although I know that he is giving water to me, but it is still happy as james007 is very hard to win.
I know that I will still loose to james007 again at Sunday since he will not give the water to me again.

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-4-25 13:51 發表
very happy last night that I can win James007 one set. Although I know that he is giving water to me, but it is still happy as james007 is very hard to win.
I know that I will still loose to james00 ...
你就好啦!!! james雙打冇放水比我呀!!! 仲要等第五局先k.o.我同阿威!!!!!!!!!!!

你地放水俾我都無得打啦
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

發新話題