發新話題

[兵工廠] 2008年四月份內部賽 4月27日(日) 3 - 7pm 九龍公園

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動
我有一位朋友會到~!thanks!

Count me in if you have vacancy

引用:
原帖由 james007 於 2008-4-21 18:12 發表

Why everyone wants me die ar???  
眾望所歸,你應該俾壇草廠長KO 下~

因為我地既廠長不只靚仔,技術還一流!!

有冇觀眾位架? 有空都想來看下

引用:
原帖由 phantasy 於 2008-4-24 13:40 發表
有位比埋你打....<---不過要問廠長先

引用:
原帖由 phantasy 於 2008-4-24 13:40 發表
當然歡迎啦!!!! 希望唔會悶親你啦

引用:
welcome, I want to play with you.

點會悶親我..我都不知幾想來玩下

引用:
原帖由 phantasy 於 2008-4-24 15:28 發表
點會悶親我..我都不知幾想來玩下 liness" />
隨時歡迎,多多指教下我班工友

不如留一個位比 phastasy 玩下都好....可以提高乒工廠的平.....
雖然乒工廠已經有一位食力超強的壇中之草

Why don't we just invite Phantasy to join Arsenal la....eventhough he cannot play for us in the Bing Chiu matches, he can still join our team for other matches ga ma....

引用:
原帖由 james007 於 2008-4-24 16:37 發表
Why don't we just invite Phantasy to join Arsenal la....eventhough he cannot play for us in the Bing Chiu matches, he can still join our team for other matches ga ma....
good idea james...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hehe, I think so too...

唔知人地會唔會想比人踢入會

Ng G ga...but can still try ma.

引用:
原帖由 james007 於 2008-4-24 17:55 發表
Ng G ga...but can still try ma.
自古成功在嘗試

引用:
原帖由 musickitty99 於 2008-4-24 18:03 發表
其實你們可以邀請一些訪客以 guest 身份參加....偉裕每月也會有一些位給 guest 參加內部賽....
我想廠長 不會怕有其它高手參與 ? 而拿不到冠軍吧
廠長 doesn't care about 拿不拿冠軍 ga....廠長 only cares about more ball games, more friends...

引用:
原帖由 musickitty99 於 2008-4-24 18:03 發表
其實你們可以邀請一些訪客以 guest 身份參加....偉裕每月也會有一些位給 guest 參加內部賽....
我想廠長 不會怕有其它高手參與 ? 而拿不到冠軍吧
首先多謝你的意見,在我們的今次的名單中,已有三位係外來的嘉賓,我當然想到這一點,另外我的標提係內部賽,當然以內部為先,如果唔係冇必要叫內部賽,而我亦有安排友賽給我的會員,等大家可以和一些高水平的球員切磋,你偉裕的會員??? 我認識你嗎?? 多多指教

hehe..我呢d小角色,都係四圍找波打,都唔知去過幾多個球會打波了,最緊要開心,今晚又約左舊隊友打波了..

發新話題