發新話題

[兵工廠] 2008年四月份內部賽 4月27日(日) 3 - 7pm 九龍公園

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動
引用:
原帖由 james007 於 2008-4-21 18:12 發表

Why everyone wants me die ar???  
我地大家係好隊友, 邊會想你死, 我地只會想你升仙.......
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 Happy_Happy 於 21-4-2008 13:54 發表
阿 Jame 屎右黎搶牌啦 ... 大家俾d士氣 lock 低佢 (不過 Jame 都加油 law)

Johnny 更係要出番黎打波啦,仲唔番 ~ 佢唔驚我地真係裸佢件波衫出黎 bit 牙
我呢個 加大碼  會阻止佢架喇

我又來玩!!!!!!!!
本帖最近評分記錄

內部賽點少得我~~~~

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-4-21 20:04 發表
內部賽點少得我~~~~
妳落場呀??

引用:
原帖由 廠長 於 2008-4-21 20:07 發表

妳落場呀??
我好多野做家..唔得閒落場

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-4-21 20:08 發表

我好多野做家..唔得閒落場   
係咩?

引用:
原帖由 廠長 於 2008-4-21 20:11 發表

係咩?
梗係啦..我又要打氣, 又要拍手....好忙......仲唔快 d 加我分.....

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-4-21 20:14 發表

梗係啦..我又要打氣, 又要拍手....好忙......仲唔快 d 加我分.....  
仲可能要柴台呀!!!

如果我落場, 我一定要同 007 一組...
小組 KO 佢...比其他人一嘗冠軍滋味

小妹妹今次會到, 好, 我地為小妹妹, 打氣......liness" />

引用:
原帖由 Happy_Happy 於 2008-4-21 21:27 發表
係要幫d哥哥打氣先啱,哥哥輸左唔好喊呀 ~

想試下 日直 + Donic 既威力 ... 唔洗打波既,當我揮拍果震你個頭行埋d就得架啦 ^^
哥哥輸左唔會喊, 哥哥同妹妹打波時只會驚......

比個頭你當波打, 我呢d靠面口搵食既, 仲要比你斷埋米路, 你唔係要做到咁絕ma~

引用:
原帖由 廠長 於 21/4/2008 11:10 發表

你打唔打呀?liness" />
一年一度放大假,去左遊船河,要到五月中回來再打過。廠長加油!小明加油!各位加油!

引用:
原帖由 bing 於 2008-4-21 22:31 發表

一年一度放大假,去左遊船河,要到五月中回來再打過。廠長加油!小明加油!各位加油!
玩得開心d!!!!!!! 記住買手信!!!!!!!

引用:
原帖由 諾沃克 於 2008-4-21 19:00 發表

我地大家係好隊友, 邊會想你死, 我地只會想你升仙.......
Oh, 升仙 means die slower....

引用:
原帖由 james007 於 2008-4-21 22:48 發表

Oh, 升仙 means die slower....
唔係咁既意思, 我地想你升仙架
0靚仔玩既叫碟仙, 你打乒乓波既叫jim仙, 又或者叫 "點先"

"e, 呢位朋友咁好波既, 點稱呼, 我叫"點仙" 你呢個名真係型到爆"

Dear Gary,

Please count me in.
本帖最近評分記錄

攞到 permit 喇! join!
本帖最近評分記錄

King wor.

I also wanna come,thks.
本帖最近評分記錄

發新話題