發新話題

[兵工廠] 2008年四月份內部賽 4月27日(日) 3 - 7pm 九龍公園

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動
兩個打一個吳知得吳得

引用:
原帖由 bing 於 2008-4-21 11:09 發表
兩個打一個吳知得吳得
你打唔打呀?

count me la.......
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-4-21 10:31 發表

我唔信!!
我 doe 唔信 wor  

我都唔信"邪".....
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

引用:
原帖由 garfieldjam 於 2008-4-21 12:07 發表
我都唔信"邪".....
我唔邪 ga....

引用:
原帖由 kin 於 2008-4-21 11:41 發表
count me la.......
又多件硬0野!!!!!!!!!!!!!

今個禮拜.....又死得....
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 諾沃克 於 2008-4-21 12:51 發表
今個禮拜.....又死得....
係die hard!!!!!!!!!!!!!!!!

偏向虎山行.....我唔信"邪"呀

引用:
原帖由 44_66 於 2008-4-21 13:03 發表

冰個黎架 ... 吾豬添 , 得閑要多 同d 工廠仔 , 工廠妹 溝通下先得 liness" />
工廠妹 呢個字眼, 我鍾意

工廠妹萬歲

哈哈哈...萬萬歲

引用:
原帖由 Happy_Happy 於 2008-4-21 13:54 發表
阿 Jame 屎右黎搶牌啦 ... 大家俾d士氣 lock 低佢 (不過 Jame 都加油 law)

Johnny 更係要出番黎打波啦,仲唔番 ~ 佢唔驚我地真係裸佢件波衫出黎 bit 牙
妳要黎呀!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 Happy_Happy 於 2008-4-21 13:54 發表
阿 Jame 屎右黎搶牌啦 ... 大家俾d士氣 lock 低佢 (不過 Jame 都加油 law)

Johnny 更係要出番黎打波啦,仲唔番 ~ 佢唔驚我地真係裸佢件波衫出黎 bit 牙
Why everyone wants me die ar???  

引用:

打啦, 試下日直配DONIC既威力.....

發新話題