發新話題

sold

sold

賣藍棉狂飆3 (40度)
98%新 直板oc板型
$150

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
本帖最近評分記錄

有興趣呀!!!!!!
pm我呀唔該^_^
直板兩面弧圈/長膠倒板打法

主板:stiga cc7(101g)正手:Neo藍綿省狂3 反手:Baracuda Big Slam
副板:Stiga Carbo 7.6(88g)正手:MXP 反手:雲霧3 ox
副板:yasaka yeo(92g)正手:Neo 天極2 反手:729 焦點3

回復 2# 的帖子

已pm

似藍錦普狂多過省狂

回復 4# 的帖子

我經朋友買的,係省狂嚟的

如果是舊藍錦省狂中間有印紅雙喜的,如果是NEO藍錦省狂有寫省/幾度如果剪左編號上有個P字
你尼塊跟我個塊差唔多http://www.hkttf.com/viewthread.php?tid=43879

引用:
原帖由 wilson2020 於 2011-12-30 13:14 發表
我經朋友買的,係省狂嚟的
未cut前是否8角 ?

原本是用甚麼包裝 ?
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

引用:
原帖由 jcclee 於 2011-12-30 13:39 發表

未cut前是否8角 ?

原本是用甚麼包裝 ?
真係唔記得 (好幾月前買後因轉橫板所以放埋一邊),他比我時係成塊膠比我(無包裝的

引用:
原帖由 wilson2020 於 2011-12-30 13:47 發表

真係唔記得 (好幾月前買後因轉橫板所以放埋一邊),他比我時係成塊膠比我(無包裝的
你的看來不像是(省狂)...
如上面杰仔所講, 我都覺得是"藍綿普狂"
但我都相信你只是被人誤導, 而不是存心欺騙
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)

引用:
原帖由 jcclee 於 2011-12-30 13:58 發表

你的看來不像是(省狂)...
如上面杰仔所講, 我都覺得是"藍綿普狂"
但我都相信你只是被人誤導, 而不是存心欺騙
謝謝你相信(我打左幾個月波所以仲未識如何去分别,甘我改返標題先;s

這個 http://hkttf.com/viewthread.php?tid=45087  是不是藍棉省狂呢?

引用:
原帖由 lycong 於 2011-12-30 14:02 發表
這個 http://hkttf.com/viewthread.php?tid=45087  是不是藍棉省狂呢?
不是

發新話題
最近訪問的版塊