發新話題

選情告急, 請投一號廠長一票

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動

http://hkttf.com/viewthread.php?tid=4407&;pid=65252&page=6&extra=#pid65252

廠長叫做 Gary Cheung
眼大咀細明星樣
雖然未到先進組
但都已經有三張  
好波之餘唔囂張
數我腸腸又唔唱
請投一號靚仔樣
壇草之名永流長
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

PUSH PUSH
香港乒乓網

REALLY GOOD
PUSH PUSH

打電話 call 會員先 ~~~

點解唔見主角出黎拉票 ?
我改返自己個名Ringo
請不要再叫我Beckham 謝謝!

路透社....Gary_cheung 剛剛中了流彈....現在情況危急, 但他仍然說...

小小流彈算什麼, 他來是為工廠擋風檔雨
香港乒乓網

引用:
原帖由 傅穎 於 2008-4-18 18:04 發表
的劇情咁似曾相識O既
綠陣營再對戰!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-18 15:30 發表
路透社....Gary_cheung 剛剛中了流彈....現在情況危急, 但他仍然說...

小小流彈算什麼, 他來是為工廠擋風檔雨 liness" />
希望個肚皮只係擦損!

已投.
支持廠長
甲命上未成弓, 銅誌形衰老力.

引用:
原帖由 Myron 於 2008-4-18 19:10 發表
已投.
支持廠長
甲命上未成弓, 銅誌形衰老力.
禮係熱心工友?

工兵一名

軍曹個friend?!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-18 19:00 發表

小小流彈算什麼, 他來是為工廠擋風檔雨 liness" />
今晚來不到抱歉
香港乒乓網

廠工一齊支持廠長
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

本來我都唔想, 不過選情告急, 我唯有將 Gary_Cheung 十年前的相 Post 上來
香港乒乓網

原來廠長係特工,Mission Possible!

平手喇.....就過頭!加油廠長

發新話題