發新話題

full~~~【歌街球局】12月19日 (星期一) 7:00-10:00pm 歌和老街一樓 (五張檯)

full~~~【歌街球局】12月19日 (星期一) 7:00-10:00pm 歌和老街一樓 (五張檯)

歌和老街乒乓球中心一樓(九龍塘歌和老街17號)
7pm-10pm 費用 : $25
7-10pm 1,2,3,4,5號檯

實施兩上兩落制,不設皇制,3局2勝
開波前數5球波

1.南
2.東
3.Alan
4.MR.HO
5.藍劍
6.MR.Poon
7.MR.LEE
8.eddiegoody
9.忠哥
10.Alank
11.榮
12.virtuososiu
13.Pulitea
14.TYYT
15.金 Sir
16.人大
17.Sam
18.天樂

希望各參加者來到可以enjoy!!
參加者請回覆或pm我
新參加者須pm電話給我

本帖最近評分記錄
  • smallstar +10 開球局獎勵 2011-12-13 09:11

TYYT + Pulitea .. join ! TKS !!!

【歌街球局】12月9日 (星期一) 7:00-10:00pm 歌和老街一樓 (五張檯)

Sam, 金 Sir and me , 三人 join
人大SH

join~~~~
木:樓下文具店流星(TM)
正手:盾牌套膠
反手: 紅雙喜C8

是否12月19曰?

sorry~咁多位又錯日子tim~
已經更正~
多謝提點~

多謝咁多位朋友ga支持~今次好快爆左呀~

係度順便預祝大家聖誕同埋新年快樂~
玩埋下星期(19/12)~就要到下年先見到大家喇~
係度要多謝有泥過我地球局玩過ga朋友~多謝你地ga支持~
有你地ga支持,我地先有動力繼續去搞球局!
由於我地搞球局ga經驗很淺, 好多野都係學習當中。
所以有邊方面做得不足ga,請大家多多見諒。
我地都好歡迎大家提出意見, 好讓我地作出適當改善。
多謝!!!!

今次係今年最後一次,又咁快爆左,都算係一個Happy ending

THX FOR NAM'S WARM SERVICE FOR THE COMMUNITY

nam, well done
人大SH

Hi Nam,
I found very interesting to play with you and other players last week.  Could I join too next Mon?

Rgds, Edward

發新話題