發新話題

【週日沙田賽馬會 - 聖誕節早場】12月25日 (星期日) 10am - 12pm,已book場!

【週日沙田賽馬會 - 聖誕節早場】12月25日 (星期日) 10am - 12pm,已book場!

賽馬會壁球場 - 壁球室 #1, #2....
2台2個鐘
聖誕節優惠,是次球局半費-即$5(只限舊波友,新朋友收費$10)

玩法:首1鐘練習,第2個鐘玩2上2落
費用:$10

沙田周日早場回歸喇..新知舊雨快來捧場喇!!!!!!

現在有:

1) Poon
2) Alanchan
3) Wing
4) Alanhbest
5) ice-wood
6) hosiuhin2001
7) cctvb
8) Iwpong

waiting
1) akwok

新朋友參加請於報名同時,PM閣下之name & 電話給我以便聯絡之用,謝謝

本帖最近評分記錄
  • smallstar +10 開球局獎勵 2011-12-13 09:11
討厭輸波,但無奈已成習慣!

I join!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

有交換聖誕禮物活動嗎??
< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功

I join, thx

回復 3# 的帖子

Poon 兄,
Please reserve one seat for me, thanks!

all bros...welcome!!

i join thanks

ooopss... Xmas 另有節目添...我下次先啦...謝謝

回復 4# 的帖子

又同 Alanhbest gor 緣慳一面添...

回復 8# 的帖子

Riccardo 兄,
有緣相聚聖誕一起打波波, 無緣下次再聚任你狂丙我!

豈敢、豈敢!
Alan gor有命...
豈敢不遵!
引用:
原帖由 alanhbest 於 2011/12/13 10:52 發表
Riccardo 兄,
有緣相聚聖誕一起打波波, 無緣下次再聚任你狂丙我!

welcome..ice-wood!

JOIN IT THXXXX

引用:
原帖由 hosiuhin2001 於 2011-12-13 21:08 發表
JOIN IT THXXXX
welcome!

Poon sir, I'll join, thanks

join, pls!!

welcome NEW friends cctvb & Iwpong

發新話題