發新話題

【偉裕乒乓球會】宗旨及招收會員處(入會詳情,請睇P1)^^

我想問你們星期幾打波

Wednesday

大概幾點開始

引用:
原帖由 pingpong 於 2009-2-7 19:55 發表
Wednesday
如果是青少年球員集訓的時間,球會還未正式公開,遲些會稍後公佈,請各位注意

偉裕乒乓球會

引用:
原帖由 alvinko 於 2009-2-7 19:56 發表
大概幾點開始
如果有問題,可Pm我或Kiu-bobo

我想問2月11日我可唔可以去打波

引用:
原帖由 alvinko 於 2009-2-8 23:23 發表
我想問2月11日我可唔可以去打波
可以,但如果是guest的話會放在ready list先,如果介時有空位,會星期二晚前通知

但首先要在訓練的貼子上報名

新晉球員容閎耀通過測試,成為偉裕一份子,恭喜

詳情已PM HK-KC

詳情已PM HK-KC 麻煩請收看^^感謝
以上~

引用:
原帖由 mikiwan 於 2009-2-20 05:36 發表
詳情已PM HK-KC 麻煩請收看^^感謝
以上~
thx for your post first,but i haven't received your pm yet

Would u plz send me again?thx

新晉青少年球員Alvinko現已成為偉裕一份子,恭喜

我有興趣試下

我有興趣試下,不過點先去入到?幾錢1個月,我今年14,msn [email protected]。難唔難入會

引用:
原帖由 kwokwaiming 於 2009-3-14 12:54 發表
我有興趣試下,不過點先去入到?幾錢1個月,我今年14,msn [email protected]。難唔難入會
如有興趣,你可以報名下星期的訓練,和打波,詳情可在下星期訓練時,向我們查詢

http://www.hkttf.com/viewthread.php?tid=11813&extra=page%3D1

PS:在訓練post,請註明是青少年和pm姓名和電話給我們,thx

係米要同4位會員打?

係米要同4位會員打?打win2個先得?

我怕輸到一仆一綠

我怕輸到一仆一綠,同埋我今次入唔到的話,可否再接再厲?我的技術只是一般

引用:
原帖由 kwokwaiming 於 2009-3-14 13:43 發表
係米要同4位會員打?打win2個先得?
青少年和成人會員準則不同,如果有興趣,可先報名,下星期可問我們或pm我們亦可

入會條件已updated,有興趣入會者,請注意

新晉球員Joanne Lau (曲奇餅) 通過測試,成為偉裕一份子,恭喜恭喜

新晉球員小吉 和 青少年 劉聿挺 通過測試,成為偉裕大家庭一份子,恭喜恭喜

恭喜恭喜

發新話題