發新話題

【偉裕乒乓球會】宗旨及招收會員處(入會詳情,請睇P1)^^

引用:
原帖由 bluesky5889 於 2008-11-5 20:05 發表
-_-,點解我個零時會員身份無左....報左名都無得打....
因Bluesky在多次沒有通知下缺席,包括與友會友誼賽和本會訓練,所以已取消其臨時會員資格

偉裕乒乓球會

引用:
原帖由 Sin乂心 於 2008-11-24 19:35 發表
幾多錢一個月
你係大人 or 小朋友?

大人和小朋友收費不同

引用:
原帖由 Sin乂心 於 2008-12-2 14:32 發表
小朋友
幾歲呢,讀幾年級?

引用:
原帖由 Sin乂心 於 2008-12-3 14:40 發表
6年
學生月費$100,但要經過試板,通過後才可入會

我想join你地球會...

請問我可以時候可以試一下挑戰費會的4位會員...
請回覆通知一下tks~

KC 請問甚麼時候會有機會試板?

引用:
原帖由 tinyau86772 於 2009-1-7 18:51 發表
KC 請問甚麼時候會有機會試板?
已回覆

Updated

歡迎avalox500寶哥加盟本會

PS:pp2548因屢次拖欠會費,現已由臨時會員轉成非會員,請各位注意

最新加入09球會事項已Updated

【偉裕乒乓球會】招募女會員

09年現正招募女會員加入

本會逢星期三, 8-11pm, 灣仔區練習. 由於本會是平日晚上集訓, 所以希望招收成年女會員或能夠在平日晚上集訓的學生.

可以先試玩一下, 頭一次免費.

如果妳有興趣参與, 請PM 我 或 Kiu-BoBo

偉裕乒乓球會

my gf says that she is interested
maybe she'll give it a try some time in mid-Feb

引用:
原帖由 WW08 於 2009-1-29 03:35 發表
my gf says that she is interested
maybe she'll give it a try some time in mid-Feb
Welcome,just let us know earlier,if your gf can make it

歡迎爆沖Stephen加盟本會,令本會如虎添冀

【偉裕乒乓球會】招募青少年球員

09年現正招募青少年會員加入

本會現正招收 17歲或以下之青少年球員

如有興趣参與者, 請在此回應 或 PM 我 或 Kiu-BoBo

偉裕乒乓球會

Man Yiu因已多時沒有出席本會訓練,已被取消其會員資格

i am ok ar...ya!!!

引用:
原帖由 MKL 於 2009-2-7 00:09 發表
請問你地係邊到練波的?"
灣仔

引用:
原帖由 alexlaw 於 2009-2-7 00:17 發表
有興趣可pm資料比HK-KC or kiu~bobo ar.

回復 3# 的帖子

可以pm 你的電話no.比我ma~??

引用:
原帖由 alexlaw 於 2009-2-7 00:17 發表
btw,請pm我或Kiu-bobo,會再告訴你需要什麼資料

發新話題