24 12
發新話題

LV 袋 - 價錢一問

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動

LV 袋 - 價錢一問

有無人知道,網上有無得查呢個袋的價錢?
no.係M42222L / M42222

我果組的經理買來送女友!

HELP1
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-4-17 12:11 發表
有無人知道,網上有無得查呢個袋的價錢?
no.係M42222L / M42222

我果組的經理買來送女友!

HELP
網上好似無得 check 價錢, 你直接打電話去舖問啦

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-4-17 12:37 發表

你想唔想要反個呀 ..............唔好比亞羅睇到離個 post
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 小過童 於 2008-4-17 12:41 發表

你想唔想要反個呀 ..............唔好比亞羅睇到離個 post
關佢乜事呀?

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-4-17 12:37 PM 發表

你估大約幾錢到?

買了Neverfull...la
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

香港乒乓網

轉貼

http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b7656155

最新叫價: HKD 99.00
直接購買價: HKD 880.00

潮流大熱女士們必選 : LV大索袋 實物拍攝!!  顏色仲愈用愈靚!!!! 一模一樣 SIZE:34*26*19   另有 中/細 SIZE  LV花及格仔紋    歡迎查詢!! 保証100%靚貨!! 本店絶不會賣不能出街的貨!! 絶非國內一般貨色 所有貨品均由意大利入口,一分錢一分貨!! 唔靚唔賣.唔堅唔要.不比較價錢.著重質量 100%相似程度 ,所有貨品本人必檢驗後才會寄出,顧客至上,信心保証 有問題請提出,我會儘快為你解答,如有喜歡的包包圖片 均可幫你尋找>^^ 兩件貨品或以上免運費 顧客至上,忠誠服務,買得放心,賣得開心 !! ^^ 請各位有下BID前請細閱賣家"自我介紹" 及 問清楚問題後才下標!! 保証付款後14日內一定寄到閣下手中!!否則原銀奉還!!
香港乒乓網

我古 around $7,000
最新乒器...........................................

香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-17 13:06 發表
轉貼

http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b7656155

最新叫價: HKD 99.00
直接購買價 ...
你唔好淚人無左個女朋友呀              人地系經理呢家

但人地個經理可能有三四個女朋友.....
香港乒乓網

你古下邊個收到個 $880 果個丫啦

不如你地買一個$880,比老婆or女友,睇下佢地會點

你先....我仲想打波 ! 我仲想上來吹水.....我不想 死住
香港乒乓網

講真我真係唔識點分真假

我都不懂....不過我買去深水步買一個 Domke 相似的袋
香港乒乓網

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-4-17 13:32 發表
不如你地買一個$880,比老婆or女友,睇下佢地會點
我個女女每次買左反來都比我同佢媽咪話徙錢!

有一次佢系大陸買左個$200反來...........我們一同講 Right Choice

ps : 因為佢用野好粗心........

係都其他牌la
主板 格林卡
反手膠JO GOLD
正手膠BRYCE

呢隻袋, 我岩岩有朋友用緊, 佢搵人係歐洲買, 唔駛七千, 但係要六千幾.
白色, 係就係特別, 但係用得耐一樣會變黃, 樓主, 買之前要三思......
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

24 12
發新話題