發新話題

'我是誰'競猜遊戲

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

'我是誰'競猜遊戲

特性: 來電者講嚟講去都唔話自己同接聽者個名, 又話轉咗新電話號碼叫人估, 係要等到接聽者講一個名佢就認係果個, 又話佢自己身體有d唔舒服所以把聲變咗少少; 問'錦鯉想點呀?!'佢就會收線(唔知已經講耐咗定係知道無行)... ...

來電號碼: +8618219012533

又幾好玩播…
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

係o厄人既電話no.黎. 你一講左個名, 佢就話係佢黎, 係你朋友, then就maybe會話有急事/有交通意外要借$應急, so千其唔好上當. 我之前有d friend都聽唔少呢d telephone.

不如直接D話佢係o厄人
wlwlwl
Forehand: inverted
Backhand: Tibhar Grass Dtecs

最慘係,公公婆婆會好易中招
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

以前d人玩電話, 惡作劇令大家笑唧... ... 除咗軟硬天師果d, 最經典係呢款:

打去話自己係電話公司, 而家要測試你既電話, 麻煩你由1數到10, 當佢數時, 就開電話'避提喇叭, 大家聽到果個人真係數1至10時, 會笑 到爆... ...

而家果d搞鬼電話下下要搵水

乜呢輪咁多呢D野,早兩日就有個fd接左個大陸電話,

扮老友兼問借錢!

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2011-11-22 13:50 發表
乜呢輪咁多呢D野,早兩日就有個fd接左個大陸電話,

扮老友兼問借錢!
咁有無反老點個來電者呢?!

咁又冇喎,個fd怕來電者玩野嘛!!

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2011-11-22 14:04 發表
咁又冇喎,個fd怕來電者玩野嘛!!
照計果d電話黨無得'熱食'就算.

發新話題