發新話題

論壇之草 - Gary Cheung, Anson & 乒之仁

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動

論壇之草 - Gary Cheung, Anson & 乒之仁

第一屆香港乒乓球論壇壇早選舉

冠軍 : Gary_Cheung 廠長

亞軍 : Anson 青屯乒室

季軍 : 乒之仁 (俊一)
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 2008-4-16 15:16 發表

通常D人無言以對先問人"係咪玩野"既唶, 咁即係我所講既全部都係事實啦, 咁仲唔係Eric哥莫屬?

咁啦 post 張相出來, 大家評下先啦
香港乒乓網

有分加....若果拿了冠軍
一個星期后結束......不設 upload 相片...以免太多 女 fans 入來論壇做成 網絡塞車
香港乒乓網

我都支持,一齊打個拍子歌頌佢吧

乒壇靚仔雖然多
如要萬中選一個
首選泓景防弧哥
防弧哥世上最好波
放底塊板又曉唱歌
女多錢又多
食飯埋單無甩拖
所以話,防弧哥乒壇至尊既帥哥

好正
香港乒乓網

大師提名偉仔
香港乒乓網

我同意....若果你可以改 post, 我又唔介意

香港乒乓網

天下無敵是廠長
抄我腸腸都唔唱
乒超賽事雖緊張
屯青陽光都會香
一廠二廠實力強
都係因為gary張
球會名聲天下揚
佳因有個好廠長
香港乒乓網

實情 E 個Gary 張
令我心酸又心傷
因為好波又好樣
壇草之名"輝"莫想
香港乒乓網

退
Look
Look
PBook
Book
Till
廿
香港乒乓網

論壇之草靚仔輝
廠長四六無得輝
不動大砲佢至威
開波又快又有西
論壇保安有左佢
牛鬼蛇神都歸西
佳因佢係靚仔輝
問你點會有得freight
香港乒乓網

引用:
原帖由 44_66 於 2008-4-18 01:04 發表

洗吾洗用 九公格寫呀 ...... liness" />  好屍, 好屍 ........ 毒過下輸喎 , 屍亨
不材未及你一半
香港乒乓網

唯 一 缺 點 無 符 碌
賴 網 滴 死 佢 唔 熟

我最喜歡e句
香港乒乓網

第一屆香港乒乓球論壇壇早選舉

冠軍 : Gary_Cheung 廠長

亞軍 : Anson 青屯乒室

季軍 : 乒之仁 (俊一)
香港乒乓網

廠長, 快 d 出來謝票 !!!
香港乒乓網

明天請食飯 !!
香港乒乓網

引用:
原帖由 44_66 於 2008-4-20 00:06 發表
honey 美貌與智慧並重
我已吃宵夜
香港乒乓網

引用:
原帖由 廠長 於 2008-4-20 00:15 發表
多謝各位支持!!! 尢其班好工友,每次都支持我任何事,冇佢地真係一定冇乒工廠出現,另外亦多謝各位綱友投票支持,我相信其中部份係唔識我的,實在萬分感激!!!!!

最後再一次多謝衰貓擺我上枱,因為我相信0黎近日子 ...
冰個敢笑你.我即刻ban 他 ip.....
香港乒乓網

只有我可以笑
香港乒乓網

坦率講其實這個選舉我們可以看到數件事....

乒工廠及青屯的人好團結.....
當然多多少少有點比人放上枱....
不過好彩他們都是大方之人...
同時有超過100人參與這次投票......
真是全民參與
香港乒乓網

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-4-22 21:12 發表
我點解又係梗頸四
如果你想做論壇之草, 我幫你 post 張相出來, 叫人來評下理, 可能有机會重返三甲

發新話題