發新話題

論壇之草 - Gary Cheung, Anson & 乒之仁

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動
引用:
原帖由 wonfat 於 2008-4-19 20:35 發表
廠長的勝利演說 : 「這是乒工廠全體的勝利,這是所有乒工希望見到的 ....... 」
說得很有意義!~

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-4-20 00:06 發表

說得很有意義!~
抄馬英九架

引用:
原帖由 44_66 於 2008-4-20 00:06 發表
honey 美貌與智慧並重
我已吃宵夜
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

多謝各位支持!!! 尢其班好工友,每次都支持我任何事,冇佢地真係一定冇乒工廠出現,另外亦多謝各位綱友投票支持,我相信其中部份係唔識我的,實在萬分感激!!!!!

最後再一次多謝衰貓擺我上枱,因為我相信0黎近日子有排比人笑

恭喜廠長, 實至名歸!

引用:
原帖由 廠長 於 2008-4-20 00:15 發表
多謝各位支持!!! 尢其班好工友,每次都支持我任何事,冇佢地真係一定冇乒工廠出現,另外亦多謝各位綱友投票支持,我相信其中部份係唔識我的,實在萬分感激!!!!!

最後再一次多謝衰貓擺我上枱,因為我相信0黎近日子 ...
冰個敢笑你.我即刻ban 他 ip.....
香港乒乓網

只有我可以笑
香港乒乓網

坦率講其實這個選舉我們可以看到數件事....

乒工廠及青屯的人好團結.....
當然多多少少有點比人放上枱....
不過好彩他們都是大方之人...
同時有超過100人參與這次投票......
真是全民參與
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-20 00:24 發表

冰個敢笑你.我即刻ban 他 ip.....
你要民主D 0架!!!

恭喜廠長

亦都恭喜anson幫我地青屯乒室係是次選舉取得第二名

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2008-4-20 00:38 發表
恭喜廠長
thanks...!!!!!!!!

今個選舉真係幾過癮
win咗的, 可以見真人張相嗎?

引用:
原帖由 timshek 於 2008-4-20 00:45 發表
今個選舉真係幾過癮
win咗的, 可以見真人張相嗎?
當然冇!! liness" />

恭喜廠長.....Gary will buy free dinner for everyone....

引用:
原帖由 Japminton 於 2008-4-20 08:26 發表
hahaha... yes! haha..
JMT, 您笑冰個呢?!

唉.....不過靚仔無本心喎,
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

引用:
原帖由 Japminton 於 2008-4-20 11:56 發表
hahaha... yes! haha..
Of course she is happy la...she is Gary's biggest biggest fans ma....

發新話題