發新話題

論壇之草 - Gary Cheung, Anson & 乒之仁

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動
唯 一 缺 點 無 符 碌
賴 網 滴 死 佢 唔 熟

我最喜歡e句
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 2008-4-16 15:07 發表

咁就pm我話我聽啦, 放心, 一定唔會爆響口!!  

一定係Eric哥架啦, 高大威猛靚仔好波年輕有為, 憑其野獸般既打法ko趙小朋友, 係呢個論壇誰與爭鋒?

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 2008-4-16 15:07 發表

一定係Eric哥架啦, 高大威猛靚仔好波年輕有為, 憑其野獸般既打法ko趙小朋友, 係呢個論壇誰與爭鋒?

引用:

引用:

引用:

咁小弟yau同意轉哥所言wor....hehe

44 hing you're so good with Yum C wor....

大家快d投靚仔又有型,人稱暴力怪,野獸的化身eric啦,。

引用:
原帖由 乒乓小王子 於 2008-4-19 13:20 發表
大家快d投靚仔又有型,人稱暴力怪,野獸的化身eric啦,。liness" />
睇黎我地都要好好地打番場啦

eric係最爆的壇草......上次他留手都俾佢爆死
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

第一屆香港乒乓球論壇壇早選舉

冠軍 : Gary_Cheung 廠長

亞軍 : Anson 青屯乒室

季軍 : 乒之仁 (俊一)
香港乒乓網

恭喜廠長!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-20 00:01 發表
第一屆香港乒乓球論壇壇早選舉

冠軍 : Gary_Cheung 廠長

亞軍 : Anson 青屯乒室

季軍 : 乒之仁 (俊一)
多謝衰貓玩到我咁盡!!!!!!

廠長, 快 d 出來謝票 !!!
香港乒乓網

明天請食飯 !!
香港乒乓網

me取得季軍

廠長的勝利演說 : 「這是乒工廠全體的勝利,這是所有乒工希望見到的 ....... 」

恭喜廠長!
相見時難別亦難 東風無力百花殘 春蠶到死絲方盡 蠟炬成灰淚始乾 曉鏡但愁雲鬢改 夜吟應覺月光寒 蓬山此去無多路 青鳥殷勤為探看......[無緣相見又奈何?].........

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-19 20:34 發表
明天請食飯 !!
好嘢, 有餐飯喇!

發新話題