36 12
發新話題

病重打唔倒波, 就快悶死了............

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

病重打唔倒波, 就快悶死了............

o係公司被傳染o左感冒, 睇左一次都未好倒, 今晚又要再睇...............好無奈.     我好想去打乒乓波的......................

好多謝大家關心& WARM MESSAGE, 我會REST 多D. HOPE快D好返.

引用:
原帖由 小閒 於 2011-11-21 14:55 發表
未咁心急.....好轉後再打!
---------------------------------

係O既THANKS~

引用:
原帖由 jcclee 於 2011-11-21 16:10 發表
The Quality of Life 先係最重要 (包括健康) !

打乒乓球絕對唔應該放在第一位 !

休息多d, 小病是福, 好返先再打波 !
--------------------------------

係O既JCC. HOPE快D好返有ENERGY 打波~

引用:
原帖由 smallstar 於 2011-11-21 16:27 發表

你幾時過來QB 同我打波?
------------------------------

THANKS AR SMALLSTAR! 好呀. 遲D再O黎找你地打波. HOPE下次見你進步多D

引用:
原帖由 太陽之子 於 2011-11-21 16:38 發表
我都有少少作感冒…
執左劑感冒茶,好有用
---------------------------------------

咁你都TAKE CARE LA~ 我次次一感冒就衝去睇西醫~

引用:
原帖由 poon 於 2011-11-21 16:39 發表
照打....打完出身汗可能會快d好呢!
------------------------------

POON SIR: 我都想呀. 但食完D藥冇晒力. 手軟腳軟. 又TIRE........SO冇ENERGY 打呀......

引用:
原帖由 快弧 於 2011-11-21 17:44 發表
係丫,小心身體
好多人感冒病左
我都係病左,手軟腳軟
有波打都去唔到
在家休息,悶到發荒

小心身體吖
-----------------------------------

我都HOPE你快D好返. 休息多D. 再打過.

引用:
原帖由 雪清風 於 2011-11-21 19:24 發表

從此退出乒壇吧
------------------------

師兄好殘忍呀...... 我O岩O岩先起步學就叫人退出................我係唔會放棄的. 仲未跟你學O野WOR.

引用:
原帖由 天樂 於 2011-11-21 19:26 發表

咁年輕就因感冒引退,真係可惜

HAHA~ 我唔會因為咁而引退的. 放心.   我好LIKE 打乒乓球的.

引用:
原帖由 天樂 於 2011-11-21 19:28 發表
可以落街跑步.出一身汗,會快d好,再加多杯寶礦力~掂
-----------------------------------

等我好多少少. LET ME TRY TRY YOUR SUGGESTION. THANKS 天樂~

引用:
原帖由 雪清風 於 2011-11-21 19:39 發表

退出乒壇, 佢仲有大把嘢做  我便一無所有了!
---------------------------------

唔好咁講師兄.除左乒壇, 相信你都好多O野忙的. JOB LA, FRIENDS LA.......MANY THINGS.

引用:
原帖由 kitkit003 於 2011-11-21 22:32 發表
我睇左個E學業...病吾好打球..要休息三至四天..至可以運動
如果吾係...會有..(運動後羣症.)
..

kitkit: 我想請問咩叫 "運動後羣症" AR?

引用:
原帖由 雪清風 於 2011-11-21 22:53 發表

冇了
--------------------------

點會冇呢?淨係呢個論壇你已經大把FRIEND O拉~   BE POSITIVE!

引用:
原帖由 kitkit003 於 2011-11-22 12:24 發表

當你病...仲運動...免亦係筒...就减低
所以如果再病...就麻煩

當病仲運動, 原來免疫系統會减低ga? 真係冇諗過會咁wor.  thx for sharing!

引用:
原帖由 小閒 於 2011-11-22 12:15 發表

小心呀yanyan222........佢傻傻哋之內仲喜歡作詩同爆人
-------------------------------

i"m beginner 打得咁水皮, 你地個個都咁勁, 個個都爆倒我. ............

引用:
原帖由 雪清風 於 2011-11-23 01:41 發表

他們只是吾之仇人是也!
--------------------------------

no la.

引用:
原帖由 old-cake 於 2011-11-23 11:34 發表
仲未好返
可能出來打場波會快d好
--------------------------

i want so much ar.

引用:
原帖由 太陽之子 於 2011-11-24 15:48 發表

妳一定係財多身子弱
---------------------------

我都想.   你就多, pls give me some la> RICH

引用:
原帖由 雪清風 於 2011-11-24 16:11 發表

汝亦然
---------------------------

I"M YOUR FRIEND, NOT仇人..................

36 12
發新話題