發新話題

病重打唔倒波, 就快悶死了............

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
引用:
原帖由 太陽之子 於 2011-11-24 15:48 發表

妳一定係財多身子弱
---------------------------

我都想.   你就多, pls give me some la> RICH

引用:
原帖由 雪清風 於 2011-11-24 16:11 發表

汝亦然
---------------------------

I"M YOUR FRIEND, NOT仇人..................

引用:
原帖由 雪清風 於 2011-11-26 20:56 發表

我以從唔會再有朋友
------------------------

你太謙虛了.

引用:
原帖由 雪重生 於 2011-11-29 21:25 發表

I already reborn, and have nothing
-------------------------

唔好轉用NEW ACCOUNT O拉............ .......舊名咪好LAW

引用:
原帖由 yanyan222 於 2011-11-30 00:26 發表

唔好轉用NEW ACCOUNT O拉............ .......舊名咪好LAW
你真聰明叻女...

引用:
原帖由 小閒 於 2011-11-30 00:47 發表
你真聰明叻女...
--------------------------

haha...........no la.

引用:
原帖由 雪重生 於 2011-11-30 01:10 發表

你真聰明叻女...
--------------------

haha...........no la
師兄用返舊名o拉, 舊名好聽.

你好番未啊?

引用:
原帖由 Tam校長 於 2011-11-30 11:25 發表
你好番未啊?
----------------------------

TAM校長. 好返好多la我. thanks so much!  

但最近sit near我同事又病. 好驚佢又傳染我.o係我near勁咳. 激死.............

引用:
原帖由 yanyan222 於 2011-11-30 12:34 發表

----------------------------

TAM校長. 好返好多la我. thanks so much!  

但最近sit near我同事又病. 好驚佢又傳染我.o係我near勁咳. 激死.............
交叉感染!!!!!
< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功

引用:
原帖由 alanchan 於 2011-11-30 12:41 發表

交叉感染!!!!!

次次都俾d同事累死.激氣ar. o岩o岩先搞到要睇專科(勁貴....)先好返. now 又想傳染我.

引用:
原帖由 yanyan222 於 2011-11-30 12:48 發表

次次都俾d同事累死.激氣ar. o岩o岩先搞到要睇專科(勁貴....)先好返. now 又想傳染我.
你要帶防毒面具返工呢
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

引用:
原帖由 44_66 於 2011-11-30 13:00 發表

幾時搵我打波
-----------------------

師兄,你唔mind陪我打波悶既話, 隨時都可以!    好多謝你上次指導我. thanks so much!

引用:
原帖由 太陽之子 於 2011-11-30 13:10 發表

你要帶防毒面具返工呢
-----------------------

但我怕會焗死左自己先.........

呢個口罩

[quote]原帖由 feideepking 於 2011-11-30 15:37 發表
呢個口罩

HAHA..........THANKS feideepking. 好精密的構造

發新話題