26 12
發新話題

【SOLD】BTY Bryce FX 黑色

引用:
原帖由 jcclee 於 2011-12-1 23:07 發表

我覺得配呢塊應該會幾好和適合喎 (是否幫朋友問, 還是你自己) ?
如果是你, 一定可以再平少少.
我自己用的, 你下星期一可以攞俾我嗎?

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2011-12-1 23:51 發表
我自己用的, 你下星期一可以攞俾我嗎?
可以下星期一在2468的九龍公園球局給你, 要不要即場試用 ?
(我可以帶齊貼膠4寶)
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

引用:
原帖由 jcclee 於 2011-12-2 00:12 發表

可以下星期一在2468的九龍公園球局給你, 要不要即場試用 ?
(我可以帶齊貼膠4寶)
都好喎 ! 麻煩你了!

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2011-12-2 00:24 發表
都好喎 ! 麻煩你了!
ok, 舉手之勞, 價錢到時再可小譏, (留定給你)
你會否想一試澎漲劑 ? (要的話可以事先一日幫你擦定上海綿)
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)

引用:
原帖由 jcclee 於 2011-12-2 00:35 發表

ok, 舉手之勞, 價錢到時再可小譏, (留定給你)
你會否想一試澎漲劑 ? (要的話可以事先一日幫你擦定上海綿)
試咗澎漲劑會唔會中毒返唔到轉頭架?

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2011-12-2 08:19 發表
試咗澎漲劑會唔會中毒返唔到轉頭架?
其實唔怕既, 只是合法地有似以前"灌膠"的效果,
我都唔係經常擦了, 只是貼膠前擦一次就算.
試吓啦...

26 12
發新話題
最近訪問的版塊