發新話題

【百靈鳥球局】4月15日 (星期二) 6:00-9:00pm 乒之館

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-16 01:10 發表
今天工作很忙, 但是有机會去百靈鳥, 所以都放下工作, 早走了15分鐘.  與 Old Cake 一同走一會.
乒之館比我想像中細了一點點.  百 0 鳥有四張枱. 机本上空間很足夠 (對我來說), 只是門手三張枱略為細,  ...
真係非常多謝你的光臨 , 我們球會是絶對歡迎喜歡乒乓球的朋友到來一起切磋 , 希望你一有時間便上來打球。同時也多謝 old cake的光臨 , 我們玩得很開心 , 希望你一有時間便上來 , (橫掂你咁近)

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-4-16 15:57 發表

貓兄,睇來你要多d上相機網的論壇!
現在出面都唔講1.8 or 1.2
都係講.8 or .2
姐係話1=.
喂, 你地因住犯規 , 講攝影要去攝影討論區。  just jok....

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-4-17 10:19 發表

我都睇中左
你大把錢

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-4-17 10:39 發表

唔好咁講
係呀,係呀 , 咁叫佢佢會好唔得閒ga.....

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-18 11:19 發表
100% 強烈推介...Good Good Good 球會.

波好, 品好, 會長好....
型仔, 靚仔, 是瑋仔,
真係唔敢當 , 多謝你  其實猫兄都一表人才呀 , 手長膠打得都幾好。

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-4-18 11:38 發表

大師快D上來發表下
今天有事做 , 所以冇上來看看 , 你講咪得囉...

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-4-18 13:08 發表
我又識一個...何 x 祥......
我邀請妳到來我們球會玩 , 可以嗎

引用:
原帖由 女學神 於 2008-4-18 11:32 發表
講你知呀:我係見到靚仔先玩咋!liness" />
妳都快 d 上翻來打波啦 ....

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-4-18 11:38 發表

就下星期二
歡迎你和其他朋友到來玩和飲啤酒....

引用:
原帖由 off+ 於 2008-4-22 14:15 發表
大C俚二日吾見人?
呢兩日好忙呀 , 昨天還要上大陸睇貨。
不過今日 , 點忙都會出來 , 因為咁多兄弟同姐妹上來打波 , 咁比面 , 唔做生意都要出來啦...

引用:
原帖由 off+ 於 2008-4-22 14:11 發表
瑤瑤吾好同佢打,同巨牆打!
你咁搞法 , 咪即係叫瑤瑤下次唔來 , 你知巨兄幾憐香惜玉架啦....

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-4-22 15:04 發表

你出到聲,佢唔請,大把人幫你KO佢
你又搞事 .

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-22 13:29 發表
聽聞老餅會再戰 8 0 了
你幾時再來呀 , 我想學下點打長膠... , 要你再賜教一下

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-4-22 14:00 發表
我同女學神打波 ..嘻嘻

留番張私家枱比我地..
冇問題 , 今晚開多一張枱比妳同女學神打波。

發新話題