27 12
發新話題

【百靈鳥球局】4月15日 (星期二) 6:00-9:00pm 乒之館

【百靈鳥球局】4月15日 (星期二) 6:00-9:00pm 乒之館

今天工作很忙, 但是有机會去百靈鳥, 所以都放下工作, 早走了15分鐘.  與 Old Cake 一同走一會.
乒之館比我想像中細了一點點.  百 0 鳥有四張
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-4-16 09:11 發表
Thanks to everybody in 百 0 鳥, I am really enjoy for the last night ball games, dinner, beer and chating, All those are my favorite. 百靈鳥ia really高手如雲 and also friendly. One more happy thing is ...

老餅去到百靈鳥變了小餅  
香港乒乓網

講番又講昨天打了好多場, 但還有很多位高手未賜教, 希望下次有時間來打埋其餘師兄 !!
另我今天問了 JACKHO, 我叫他得閒上乒之館上來交學費 !!

巨牆師兄果然是世外高人.... 下次希望三局11分加埋可以突破11 分
香港乒乓網

我都是學師仔, 下次一同交流下
香港乒乓網

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-4-16 16:28 發表

防兄,終於引到你入來發言啦
有時間一定要上來玩一玩,大師
大師好 Nice, 亦有大師風飯....唯一是無白 hair, 太年輕靚仔 !
香港乒乓網

TKO 已經不在, 現在只有 邪貓.....
香港乒乓網

我已將昨天你放的 Vius 開了攝影吹水區
香港乒乓網

昨天去了偉魚....今天要小休....抱歉 !!  
同時本月要做展覽會...所以今天開始要休息....直到 May 1st
香港乒乓網

我唔買 L, 我想...只是想買最新的 eeepc  8.9" 20G SSD Harddisk
香港乒乓網

但 HP 都會出. 一部 8.9" ...我昨天看 E-Zone...講的....
又無錢, 又想買.....點好呢 !!
香港乒乓網

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-4-17 10:25 發表

你大把錢
要叫他做 "偉哥"
香港乒乓網

我最中意汁二手...不如你賣部 sony 比我 ...你去買部 eeepc
我的 Dream Notedbok Spec 是

10" 以下
1020x600 以上
1kg 以下
HK$3000 以內
30G SSD
2G Ram
wifi, USB x 4, 1394,
香港乒乓網

溫馨提示 :
我首場首回合輸  11:1, 次回合 輸 :11:2.....三局加埋唔夠 11分
香港乒乓網

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-4-18 10:57 發表

唔好唔開心啦,下次上來數返佢11:0咪得囉
no problem, just kidding...難得有高手願意陪我打波 !!
香港乒乓網

100% 強烈推介...Good Good Good 球會.

波好, 品好, 會長好....
型仔, 靚仔, 是瑋仔,
香港乒乓網

Old Cake...hv u played with 巨牆 Last time ?
香港乒乓網

下次同巨兄打, 目標是 5 分 !!
香港乒乓網

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-4-19 00:35 發表

咁好~~~~~~~~~~~
大師同你同村架 !!!
打波是前菜, 飲酒吃飯才最正 .
香港乒乓網

引用:
原帖由 phantasy 於 2008-4-19 00:47 發表
打緊團體賽.好難訓到..只係之後搭通宵車就訓晒
伯0了, 好多人都好有 interested 來一到大c的風彩, 大c, 下次幫我簽個名, 等我在網上拍買大師的墨宝
香港乒乓網

any one help me "chart pui"

27 12
發新話題