60 123
發新話題

【百靈鳥球局】4月15日 (星期二) 6:00-9:00pm 乒之館

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-4-16 09:11 AM 發表
Thanks to everybody in 百 0 鳥, I am really enjoy for the last night ball games, dinner, beer and chating, All those are my favorite. 百靈鳥ia really高手如雲 and also friendly. One more happy thing is ...
當然無問題啦,仲要多d上來

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-16 02:03 PM 發表
講番又講昨天打了好多場, 但還有很多位高手未賜教, 希望下次有時間來打埋其餘師兄 !! liness" />
另我今天問了 JACKHO, 我叫他得閒上乒之館上來交學費 !!

巨牆師兄果然是世外高人.... 下次希望三局11分加埋可以 ...
有時間就多D上來啦
巨牆兄D分唔係咁易囉,我同佢打到次次都成地汗

引用:
原帖由 M60 於 2008-4-16 02:26 PM 發表
巨牆師兄
是百靈鳥防守王
你又知,你係我地的內鬼

引用:
原帖由 off+ 於 2008-4-16 02:31 PM 發表
我琴日對巨牆都死得好慘!
比心機啦,你D線路太死啦

引用:
原帖由 防守王 於 2008-4-16 04:24 PM 發表
嘩! 真係最正係........生膠...唔係, 係生啤呀!!!!

要度一度期, 睇下有無機會上去拜訪一下!!!!
防兄,終於引到你入來發言啦
有時間一定要上來玩一玩,大師

引用:
原帖由 off+ 於 2008-4-17 09:40 AM 發表
long time no seeliness" />
你識佢?
佢係邊個?
我識唔識?

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-17 10:01 AM 發表
我已將昨天你放的 Vius 開了攝影吹水區
THX!
今晚過唔過來玩呀?
橫打王佢今晚上來吹水,又可以吹下D L鏡

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-17 10:08 AM 發表
昨天去了偉魚....今天要小休....抱歉 !!  
同時本月要做展覽會...所以今天開始要休息....直到 May 1st
今日先17號
如果你周身唔舒服,就上來搵我地啦

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-17 10:09 AM 發表
我唔買 L, 我想...只是想買最新的 eeepc  8.9" 20G SSD Harddisk
我都睇中左

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-4-17 10:25 AM 發表

你大把錢
你就係!
我果D錢搵得幾辛苦呀

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-17 10:27 AM 發表
但 HP 都會出. 一部 8.9" ...我昨天看 E-Zone...講的....
又無錢, 又想買.....點好呢 !!
\

想買就一定有辦法!
我就唔洗咁快買住,我部SONY就買左無幾耐!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-17 10:27 AM 發表

要叫他做 "偉哥"
唔好咁講

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-17 10:39 AM 發表
我最中意汁二手...不如你賣部 sony 比我 ...你去買部 eeepc
我的 Dream Notedbok Spec 是

10" 以下
1020x600 以上
1kg 以下
HK$3000 以內
30G SSD
2G Ram
wifi, USB x 4, 1394,
唔怪之得,你買部IPHONE可以咁平

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-4-18 10:48 AM 發表

我都要搵隻衰貓帶..................
一係搵阿靚仔..................瑋仔
幾時上來玩下呀羅殺兄

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-18 10:35 AM 發表
溫馨提示 :
我首場首回合輸  11:1, 次回合 輸 :11:2.....三局加埋唔夠 11分
唔好唔開心啦,下次上來數返佢11:0咪得囉

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-4-18 10:59 AM 發表

你地係幾時打架
星期2,4
6-9PM
係太古

引用:
原帖由 44_66 於 2008-4-18 11:02 AM 發表

不材可吾可以 ........ 炆車邊
上來啦,唔好理咁多啦

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-18 11:05 AM 發表

no problem, just kidding...難得有高手願意陪我打波 !!liness" />
我地個會,個個都想數佢
不過有心無力
佢一星期打8日,我地最多打2-3日

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-18 11:19 AM 發表
100% 強烈推介...Good Good Good 球會.

波好, 品好, 會長好....
型仔, 靚仔, 是瑋仔,
貓兄,你講到我咁,你叫我仲點出街

引用:
原帖由 hotin133 於 2008-4-18 11:25 AM 發表
帶then帽,帶個口罩liness" />
咁出街,一係比人當明星,一係比人當通緝犯
我自問前者一定唔係,後者的機會大D

60 123
發新話題