發新話題

張繼科黑人僧

引用:
原帖由 kangaroo626 於 2011-11-15 19:11 發表
張繼科個鄙視眼神好黑人僧~~
每次打嬴人地~就用個鄙視既眼神望人地
打嬴人地就要爆衫除衫~~無理人地既感受
對手係隊友黎架ma !!!
超唔中意佢囉 之前仲覺得佢幾好~~
還是馬龍好~~嬴人地都唔會鄙視人~ ...
我覺得這是沒有大將之風!佢贏嘅時候的確係想話俾所有人聽,佢係得!
表達嘅方式係等同個人修養問題!在中國打球有誰容易的呢?拿下冠軍又
有多少個!馬、王等就沒他那種態度了!
不過,這裡曾經有人提過,因為他們訓練多,教育少!行為有時也很像細
路,所以他們未必學會修飾,所以這更能表達他們的個人行為!

引用:
原帖由 feideepking 於 2011-11-16 16:22 發表
Wang hao個款比較善良(鼻子較平 - 聽話; 唔可以遇到壞人)
佢都不太好呢!

引用:
原帖由 卓朗 於 2011-11-16 17:19 發表
totally agree, i think he isn't 目中無人, he is just want to celebrate for it because i think he always feel no one support him
你又想爆?

引用:
原帖由 wlwlwl 於 2011-11-16 16:17 發表
張繼科黑人僧
因為太多人係王皓既FANS
我在上邊提過這是個人修養問題!只係佢哋是否懂得修飾吧!王我也不喜歡的!他也很串!有次在港搞的國際職業賽終站!在酒店慶功上,我拿著數本書給他們簽名,很多球星也很合作給我簽名!印象最深係陳衛星,佢一路簽一路同我搞gap,「哇!怎麼這麼多呀?簽死我喇!打球我不是最快的,簽名我肯定是啊」<國語讀這句>又同我勁吹水,又問我飲唔飲酒,一齊乾杯!好搞笑!
到王的時候,佢簽了兩本就很不禮貌哋打發我走!我及後跟他說我是奉命找你們簽名書是給嘉賓的,他才死死哋幫我簽!
不過佢哋當時飲咗好多!
我想講我係對事不對人!如張繼續係咁,好快就消失了!

引用:
原帖由 Baukaw 於 2011-11-16 22:54 發表
陳衞星輸波擲拍的
冇擲向對手就得啦!好欣賞佢在球賽上力拚嘅每一球,從不放棄!當然佢都時常發皮四,不過佢多在怒自己點解打得不好!

引用:
原帖由 ycfu 於 2011-11-17 00:43 發表
唔知點解青見人同我的睇法好接近。好似玩分身。
都係有個句講果句..

引用:
原帖由 Riccardo 於 2011-11-17 18:26 發表

係飲多好多既情況下...會揍人的啊....

http://zh.wikipedia.org/wiki/%E7%8E%8B%E7%9A%93_(%E4%B9%92%E4%B9%93%E7%90%83%E8%BF%90%E5%8A%A8%E5%91%98)
酒後腳踹保安事件
哈哈,未入席嘅時候找王合照俾佢心口塊方包撞親赤赤痛,如佢發酒瘋我諗我死定了!但係我深信你哋往後就看不到王嘅精湛球技了!因當日棵棵巨星,就連蔡指導及幾位高層也在,酒醉也要三分醒呀!不過最重要係我係一個態度正面及有禮貌嘅孩子!

發新話題
最近訪問的版塊