發新話題

張繼科黑人僧

引用:
原帖由 kangaroo626 於 2011-11-15 19:11 發表
張繼科個鄙視眼神好黑人僧~~
每次打嬴人地~就用個鄙視既眼神望人地
打嬴人地就要爆衫除衫~~無理人地既感受
對手係隊友黎架ma !!!
超唔中意佢囉 之前仲覺得佢幾好~~
還是馬龍好~~嬴人地都唔會鄙視人~ ...
我覺得這是沒有大將之風!佢贏嘅時候的確係想話俾所有人聽,佢係得!
表達嘅方式係等同個人修養問題!在中國打球有誰容易的呢?拿下冠軍又
有多少個!馬、王等就沒他那種態度了!
不過,這裡曾經有人提過,因為他們訓練多,教育少!行為有時也很像細
路,所以他們未必學會修飾,所以這更能表達他們的個人行為!

回復 22# 的帖子

totally agree, i think he isn't 目中無人, he is just want to celebrate for it because i think he always feel no one support him
Timo Boll ALC FL+Tenergy05+Roxon
Timo Boll ALC FL+Baracuda+Tenergy64

引用:
原帖由 feideepking 於 2011-11-16 16:22 發表
Wang hao個款比較善良(鼻子較平 - 聽話; 唔可以遇到壞人)
佢都不太好呢!

引用:
原帖由 卓朗 於 2011-11-16 17:19 發表
totally agree, i think he isn't 目中無人, he is just want to celebrate for it because i think he always feel no one support him
你又想爆?

引用:
原帖由 wlwlwl 於 2011-11-16 16:17 發表
張繼科黑人僧
因為太多人係王皓既FANS
我在上邊提過這是個人修養問題!只係佢哋是否懂得修飾吧!王我也不喜歡的!他也很串!有次在港搞的國際職業賽終站!在酒店慶功上,我拿著數本書給他們簽名,很多球星也很合作給我簽名!印象最深係陳衛星,佢一路簽一路同我搞gap,「哇!怎麼這麼多呀?簽死我喇!打球我不是最快的,簽名我肯定是啊」<國語讀這句>又同我勁吹水,又問我飲唔飲酒,一齊乾杯!好搞笑!
到王的時候,佢簽了兩本就很不禮貌哋打發我走!我及後跟他說我是奉命找你們簽名書是給嘉賓的,他才死死哋幫我簽!
不過佢哋當時飲咗好多!
我想講我係對事不對人!如張繼續係咁,好快就消失了!

陳衞星輸波擲拍的

引用:
原帖由 Baukaw 於 2011-11-16 22:54 發表
陳衞星輸波擲拍的
冇擲向對手就得啦!好欣賞佢在球賽上力拚嘅每一球,從不放棄!當然佢都時常發皮四,不過佢多在怒自己點解打得不好!

唔知點解青見人同我的睇法好接近。好似玩分身。
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

眼神

我覺得眼神呢家野好主觀,加上爆衫只是情緒的宣洩,相信樓主不太清楚張繼科先前的濟遇吧…

引用:
原帖由 ycfu 於 2011-11-17 00:43 發表
唔知點解青見人同我的睇法好接近。好似玩分身。
都係有個句講果句..

<-->
.

引用:
原帖由 青見人 於 2011/11/16 17:50 發表

我在上邊提過這是個人修養問題!只係佢哋是否懂得修飾吧!王我也不喜歡的!他也很串!有次在港搞的國際職業賽終站!在酒店慶功上,我拿著數本書給他們簽名,很多球星也很合作給我簽名!印象最深係陳衛星,佢 ...
係飲多好多既情況下...會揍人的啊....

http://zh.wikipedia.org/wiki/%E7%8E%8B%E7%9A%93_(%E4%B9%92%E4%B9%93%E7%90%83%E8%BF%90%E5%8A%A8%E5%91%98)
酒後腳踹保安事件

覆諸位憎厭張繼科的師兄師姊,

我才不知 老張是如此受到爭議的球員, 我剛把他的相片放在我的 account.
早知如此, 我就不用啦, 否則他日給人斬死都唔知衰邊科?
由於小弟才疏學淺, 對網上的電腦運作如同白痴,未能修改的,請手下留情。 

今天讀經, 看到的經文很有意思, 容我放在這裡分享一下,

若不是耶和華建造房屋、建造的人就枉然勞力.若不是耶和華看守城池、看守的人就枉然儆醒。

此話極是, 若沒有神祝福,不看顧, 甚麼也是徒然. 這不是命運主義, 是明白, 我們們所厠身的世代是何等黑暗, 何等悲悽.
我們的努力, 看守, 盡心是應該, 但絕不應高估,把這些微不足道, 就等同永恆的價值.  
一時成功何必一定是喜, 到底這世界有了毛澤東會更好或是更壞? 
張繼科, 相信五年前認識他的港人, 不會超過十個, 百年後, 記得他的可能也不會超過十個.
我們這些凡人,能說些甚麼? 甚麼道德主義, 唯理主義, 資本主義, 只要是人設計出來的,就必定不完全,正如它的設計者從來未曾完全一樣。 
人真正的智慧, 應該是基於明白人的這種限制,才可能有真智慧。 甚麼釋迦, 甚麼孔子, 老子, 莊子, 到頭來亦不外是像你和我一樣, 不過是個會饑, 會渴, 要睡, 要性(或許能多點壓抑)的凡人一個。 任何高估, 只是我們的無知或愚拙而已。
同樣, 把人的貢獻, 功績抹殺, 豈不又是我們的愚昩, 輕狂....
主是我牧人, 我是主小羊

對上述聖者, 我都極其尊重,
臨夜深宵, 神智不清, 不知所云, 失言處, 請原諒.
主是我牧人, 我是主小羊

我覺得張繼科係好波,但係做D野都太過偏激,好似係WTTC到爆衫,王皓09年都係櫃在係地下,王皓係上年World Cup都打嬴佢都係叫左幾聲,張繼科就除衫比人睇佢過紋身,其實可能係中國人接受唔到,外國應該都會接受到佢...

佢對眼天生細,一斜視就好似睥住人咁
佢都唔想既
(這是小弟的經驗之談)
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

如果jike帶返個眼鏡框(記者式/內地流行帶法)應該可改善 [要沒有鼻托個隻, 因為佢個鼻樑'浪'得起]

可能中國人比窗內歛, 睇唔慣呢d場面唶, 外國足球籃球果d, 筋斗, 爆衫, 成個人飛上觀眾席, 乜都有啦, 張繼科呢d, 小兒科啦!!

引用:
原帖由 Riccardo 於 2011-11-17 18:26 發表

係飲多好多既情況下...會揍人的啊....

http://zh.wikipedia.org/wiki/%E7%8E%8B%E7%9A%93_(%E4%B9%92%E4%B9%93%E7%90%83%E8%BF%90%E5%8A%A8%E5%91%98)
酒後腳踹保安事件
哈哈,未入席嘅時候找王合照俾佢心口塊方包撞親赤赤痛,如佢發酒瘋我諗我死定了!但係我深信你哋往後就看不到王嘅精湛球技了!因當日棵棵巨星,就連蔡指導及幾位高層也在,酒醉也要三分醒呀!不過最重要係我係一個態度正面及有禮貌嘅孩子!

發新話題